Stalak za začine sa staklenkama za začine Deco Haus – Metalni stalak od tri razine s – kompletom organizatora za kuhinju, staklom za začine za radnu ploču s 24 staklenke za začine, 48 naljepnice, četkom, lijevkom – Postavite ga radnu plohu ili objesite na zid , crna boja

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
? Mnogo mjesta za vaše začine – začin koji trebate nikada nije pri ruci? Organizirajte svoje začine jednostavno, ali uredno uz ovaj stalak od tri razine za začine koji mo... Pročitaj cijeli opis
59,99 € -15 %
50,99 €
1-3 dana
-15 %59,99 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mormark.eu ponudi
Ponuda trgovine hr.mormark.eu za proizvod Stalak za začine sa staklenkama za začine Deco Haus – Metalni stalak od tri razine s – kompletom organizatora za kuhinju, staklom za začine za radnu ploču s 24 staklenke za začine, 48 naljepnice, četkom, lijevkom – Postavite ga radnu plohu ili objesite na zid , crna boja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DF979E
Prijavi grešku
? Mnogo mjesta za vaše začine – začin koji trebate nikada nije pri ruci? Organizirajte svoje začine jednostavno, ali uredno uz ovaj stalak od tri razine za začine koji može stajati na radnoj plohi ili se objesiti na zid.? Započnite odmah – ovaj stalak za začine isporučuje se potpuno sastavljen. Možete organizirati staklenke s unaprijed ispisanim naljepnicama ili upotrijebiti prazne naljepnice i olovku za ispisivanje vlastitih.? Praktično i jednostavno – u ovom kompletu nalaze se i drugi praktični alati koji vam pomažu u održavanju čiste radne plohe. Staklenke napunite s pomoću lijevka i očistite ih četkom.? Za kuhinje u kojima se često kuha – naš stalak za začine čvrst je i dugotrajan. Okvir je čvrst i stabilan. Zahvaljujući ljepljivim jastučićima na stalku neće nastati ogrebotine na radnoj plohi.

Neuredna kuhinja nije funkcionalna kuhinja

Kuhanje je precizna umjetnost u kojoj sastojci moraju biti dobro uravnoteženi za stvaranje savršenog jela. Ista pravila vrijede za vašu kuhinju. Morate imati sve svoje alate i pribor pri ruci kako bi kuhanje bilo uspješno. Predugo traženje soljenke može uništiti vaše jelo. Vrući lonac ne čeka nikogšZačini su neophodni za dobar obrok, ali vrlo lako mogu završiti na kuhinjskom podu ako ih ne držite na oku. Bilo da ste profesionalac ili kuhar-amater, vaši začini moraju biti organizirani – inače će se izgubiti u gužvi i strci tijekom kuhanja.Stalak za začine sa staklenkama za začine Deco Haus omogućuje vam najbolje iskustvo kuhanja jer će vaši začini biti organizirani i jednostavno ćete ih pronaći.

Sve što trebate

Recite zbogom neurednoj radnoj površini! S ovim kuhinjskim kompletom svi najdraži začini uvijek su vam pri ruci. Paket uključuje stalak za začine, ljepljive jastučiće, 24 staklenke za začine, 48 praznih i unaprijed otisnutih naljepnica (na engleskom i njemačkom), četku, olovku s kredom, dva nastavka za posipavanje različitih veličina otvora, lijevak, kuke i vijke za zidnu montažu. Sve što vam treba kako bi začini bili uredno organizirani i pri ruci.

Staklenka za svaki začin

Bilo da ste kuhar koji upotrebljava samo nekoliko svojih omiljenih začina ili volite miješati različite, na pravom ste mjestu! Spremite sve svoje začine u 24 zasebne staklenke. Rasporedite ih kako želite uz ovaj organizacijski sustav na tri razine. Spremnici su izrađeni od prozirnog stakla, pa ne morate pogađati što je unutra ili provjeravati trebate li trčati do trgovine kako biste ih napunili.

Jednostavno i spremno za upotrebu

Naš stalak za začine isporučuje se potpuno sastavljen – tako da možete odmah početi s organizacijom. Kako bismo vam olakšali, ovaj komplet uključuje 48 naljepnica od kojih je polovica unaprijed ispisana. Druga je polovica naljepnica prazna, što je savršeno za vaše domaće začine i začine za marinadu.Upotrijebite priloženu olovku s kredom kako biste prilagodili svoje naljepnice. Ako želite ispraviti ili izbrisati ono što ste napisali, jednostavno obrišite vlažnom krpom. Tako da više nikada ne uzmete sol umjesto šećerš

Jednostavno punjenje i čišćenje

Svatko tko je pokušao posuti sitnu sol ili ljuskasti čili iz vrećice zna koliko nereda mogu napraviti prosuti začini.U ovom kompletu dobivate i lijevak koji možete upotrijebiti za punjenje staklenki. Za čišćenje jednostavno upotrijebite priloženu četku za čišćenje – a kad završite, objesite četku na kuku na stalak.

Dugotrajan i svestran organizator

Naš stalak izrađen je od čvrstog metala. Okvir može držati potpuno napunjene staklenke sa začinima. Također je otporan na hrđu i koroziju.Komplet uključuje i druge dodatke koji vam omogućuju upotrebu stalka prema vlastitim potrebama. Postavite ga na radnu površinu ili ga s pomoću vijaka montirajte na zid kako biste uštedjeli na prostoru.

Elegantan dodatak modernoj kuhinji

Ovaj stalak za začine dostupan je u dvije moderne boje: elegantnoj crnoj ili sjajnoj kromiranoj. Minimalistički izgled prozirnih staklenki s poklopcima na navoj lijepo nadopunjuje svaku kuhinju.Zbog svojeg zadivljujućeg dizajna i funkcionalnosti ovaj komplet stalka za začine izvrstan je dar za moderne profesionalne i kućne kuhare.
Stalak za začine sa staklenkama za začine Deco Haus – Metalni stalak od tri razine s – kompletom organizatora za kuhinju, staklom za začine za radnu ploču s 24 staklenke za začine, 48 naljepnice, četkom, lijevkom – Postavite ga radnu plohu ili objesite na zid , crna boja
Stalak za začine sa staklenkama za začine Deco Haus – Metalni stalak od tri razine s – kompletom organizatora za kuhinju, staklom za začine za radnu ploču s 24 staklenke za začine, 48 naljepnice, četkom, lijevkom – Postavite ga radnu plohu ili objesite na zid , crna boja
50,99 €
u hr.mormark.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe