Kinderfeets® Piklerov luk za ljuljanje i penjanje

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tehnički detaljiUporaba: Penjalice za vježbanje grube motorike djeteta, izgradnju fizičke snage, stjecanje samopouzdanja i poticanje mašte Za upotrebu u unutarnjim prosto... Pročitaj cijeli opis
159,90 €
2-7 dana
Cijena s dostavom
179,90 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Kidsboxx.hr ponudi
Ponuda trgovine Kidsboxx.hr za proizvod Kinderfeets® Piklerov luk za ljuljanje i penjanje. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E346FB
Prijavi grešku
Tehnički detaljiUporaba: Penjalice za vježbanje grube motorike djeteta, izgradnju fizičke snage, stjecanje samopouzdanja i poticanje mašte Za upotrebu u unutarnjim prostorima ili na otvorenom Pogodno za djecu od 1 godine starostiDimenzije: 79 x 50 x 32 cmMaksimalna nosivost: 60 kgPiklerov luk za penjanje i ljuljanje: Inovativna drvena penjalica za malu djecu Poboljšava grubu motoriku, pomaže u izgradnji fizičke snage, stjecanju samopouzdanja i poticanju mašte Za aktivno kretanje u unutarnjim prostorima Neograničene mogućnosti za zabavne i aktivne igre Za poticanje kreativnosti i umjetničkog izražavanja Kompatibilan s ostalim Kinderfeets® Pikler penjalicama Netoksični premazi i lakovi na osnovi vode Vrlo jednostavan za održavanje Materijali: šperploča breza i bukovo drvoOBAVIJEST O ISPRAVNOJ I SIGURNOJ UPOTREBI: Igračke Kinderfeets Pikler prikladne su za korištenje u unutrašnjim prostorijama i na otvorenom Korištenje vani prikladno je tijekom dana i to samo po suhom vremenu, jer prodor vlage može dovesti do oštećenja Igračke nisu prikladne za skladištenje na otvorenom, stoga ih uvijek čuvajte u zatvorenom i na suhom mjestu Budući da su izrađene od prirodnog drva, normalno je da se zbog utjecaja okoline mijenja boja i može doći i do manje promjene oblika Molimo vas pripazite da korištenje igračaka uvijek nadzire odrasla osoba Iznimno popularne dječje penjalice robne marke Kinderfeets® oduševit će vašu djecu jer će im pružiti puno kretanja igrajući se njima i na njima, a ujedno će vježbati motoriku i potaknuti razvoj mašte.
Kinderfeets® Piklerov luk za ljuljanje i penjanje
Kinderfeets® Piklerov luk za ljuljanje i penjanje
159,90 €
u Kidsboxx.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe