Salomon XA PRO V8 CSWP J, cipele za planinarenje, crvena L41614400

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Salomon XA Pro V8 CSWP J je dječja verzija veoma poznatog modela cipela za odrasle. Najnovija generacija je lakša i mekša, a ostale osnovne karakteristike su ostale očuva... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o intersport.hr ponudi
Ponuda trgovine intersport.hr za proizvod Salomon XA PRO V8 CSWP J, cipele za planinarenje, crvena L41614400. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Obuća za
Veličina
32
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E76AAC
Prijavi grešku
Salomon XA Pro V8 CSWP J je dječja verzija veoma poznatog modela cipela za odrasle. Najnovija generacija je lakša i mekša, a ostale osnovne karakteristike su ostale očuvane. Odrasli ali i djeca za aktivnosti u prirodi trebaju cipele koje su stabilne, dobro prianjaju stopalima te nude dovoljno ublažavanja. Za njih je najvažnije da im obuća pruža najviše potpore pri različitim aktivnostima. Tehnologija SensiFit, koju prepoznajemo po bočnim linijama cipele, stopalu nudi izuzetno prianjanje po njegovoj cijeloj dužini. Vaše dijete će se tako osjećati sigurnije van uređenih staza. Skupa s Quicklace sistemom vezanja i odvezivanja te srednjim dijelom potplata daju osjećaj potpore u trodimenzionalnom okruženju. Da višak vezica ne bi smetao, na jeziku cipela nalazi se priručni džep u koji možete pohraniti višak vezica. XA Pro V8 CSWP J će djetetu osigurati izuzetnu potporu, ublažavanje i bezbrižno trčanje u prirodi, bez obzira na vremenske uvjete. Zahvaljujući prozračnoj i vodootpornoj membrani ClimaSalomon Waterproof osigurava udobnost u svim vremenskim uvjetima. Za dugotrajnu zaštitu prstiju je prednji dio ojačan snažnim slojem gume, a kao točka na i je gornji dio cipela obrađen 3D mrežom koja nadograđuje udobnost te skrbi za maksimalnu prozračnost. Za dječje cipele, kao i za one za odrasle osobe, Salomon koristi mekani Contagrip potplat. Stvorene su za najrazličitije površine, osiguravaju pouzdanost i dugotrajnu izdržljivost. Vanjski materijal sastavljen je od posebno ojačane tkanine koja sprječava trganje. Kretanje u prirodi nikad nije bilo tako bezbrižno.
Salomon XA PRO V8 CSWP J, cipele za planinarenje, crvena L41614400
Salomon XA PRO V8 CSWP J, cipele za planinarenje, crvena L41614400
75,99 €
u intersport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe