MaxLife dječji pametni sat MXKW-310, rozi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Maxlife MXKW-310 dječji pametni sat je moderan gadget dizajniran imajući na umu sigurnost djece. Širok raspon ugrađenih rješenja omogućuje vam stalni kontak... Pročitaj cijeli opis
47,49 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
51,38 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Ponuda trgovine Stirline za proizvod MaxLife dječji pametni sat MXKW-310, rozi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E80CAA
Prijavi grešku
Maxlife MXKW-310 dječji pametni sat je moderan gadget dizajniran imajući na umu sigurnost djece. Širok raspon ugrađenih rješenja omogućuje vam stalni kontakt s djetetom. Osim toga, sat je opremljen igricama koje educiraju i pružaju zabavu.Uređaj ima sučelje jednostavno za korištenje koje vam omogućuje podešavanje postavki prema vašim potrebama. Udobna, fleksibilna i silikonska narukvica prilagođena malim zapešćima.Za pokretanje sata potrebna vam je SIM kartica s pristupom 2G mreži.Najvažnije funkcije: postavljanje sigurnosnih zona na karti, nakon čega će se aktivirati alarm na telefonu s aplikacijom; lociranje sata zahvaljujući LSB sustavu i točnijem GPS-u (po izboru), povijesti prijeđenih ruta; primanje poziva i telefonskog imenika; sposobnost praćenja zvukova iz okoline; kamera na daljinsko upravljanje - fotografija snimljena pametnim satom pojavit će se na telefonu; SOS poziv s odabranim hitnim brojem; matematička igra i sustav nagrađivanja; opcija budilice; funkcija "pronađi sat" - za pronalaženje uređaja, ako je u blizini (sat će zvoniti i obavijestiti o njegovoj lokaciji); funkcija chata i obavijesti.
MaxLife dječji pametni sat MXKW-310, rozi
MaxLife dječji pametni sat MXKW-310, rozi
47,49 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe