Aroma difuzor LED USB 4u1 320ml WHITE CAT

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Aroma difuzor White Cat - izaziva osjećaj sreće i pozitivno djeluje na vaše tijeloModeran aroma difuzor pobrinut će se za udobnost u vašem domu ili u dječjoj sobi. Djeluj... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Foxigy.hr ponudi
Ponuda trgovine Foxigy.hr za proizvod Aroma difuzor LED USB 4u1 320ml WHITE CAT. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Funkcija svjetla
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E92651
Prijavi grešku
Aroma difuzor White Cat - izaziva osjećaj sreće i pozitivno djeluje na vaše tijeloModeran aroma difuzor pobrinut će se za udobnost u vašem domu ili u dječjoj sobi. Djeluje kao ionizator - smanjuje štetne ione stvarajući negativne ione - sve onečišćenje pada na podlogu, umjesto da putuje u naša pluća. Možete uživati ??u čistom zraku, što ima utjecaj na vaše fizičko i mentalno stanje - nećete se osjećati umorno i pospano. Difuzor je također idealno rješenje za astmatičare, alergičare i za ljude koji se često žale na glavobolju.Prašina, grinje i tehnologije (mobitel, računalo, tablet, mikrovalna pećnica, ...) proizvode pozitivne ione koji utječu na vaše zdravlje. Osigurajte siguran i zdrav zrak za sebe i svoju obitelj - što će ovaj difuzor jamčiti.4 u 11. pozadinsko osvjetljenje2. vlaženje3. svjetiljka4. ventilatorAromaterapijaAko dodate nekoliko kapi esencijalnog ulja u spremnik za vodu (ulja nisu u paketu), klasični osvježivač zraka postat će uređaj za aromaterapiju koja ima ljekovite i blagotvorne učinke. Udahnite duboko, meditirajte i uživajte u opuštanju.Aromaterapija: blagotvorni učinci na zdravlje tijela i dušeTihi rad i mala potrošnja energijeOvaj difuzor arome je jedan od najtiših modela na tržištu. Tako se ne morate brinuti da li će smetati vama ili vašoj djeci tijekom noći. Nema negativnih učinaka na kvalitetu sna, upravo suprotno. Pozitivno djeluje na živčani sustav i pomaže smanjiti stres nakupljen tijekom dana.Ovlaživač zraka ima malu potrošnju energije. Osim toga je opremljen funkcijom automatskog isključivanja kad se potroši sva voda iz spremnika.Zašto kupiti naš aroma difuzor White Cat? moderan ovlaživač zrakaultrazvučna tehnologijaprekrasan prirodni dizajn i izradajednostavno korištenjetihi rad uređajapoboljšava kvalitetu sna, opuštanja, regeneracijeidealan za dječju sobudugotrajni rad - do 20 satikontrola razine vlaženjaSpecifikacija:Boja: bijelaTehnologija: ultrazvučna4 funkcije u jednom uređaju: ovlaživač zraka, ventilator, svjetiljka, pozadinsko osvjetljenjeSadržaj kompleta: ovlaživač zraka, USB kabel, zamjenjivi fitilj za ovlaživač zraka, priključak za ventilator, priključak za lampuSustav osvjetljenja: LEDVrijeme rada: 10-20 sati.Kapacitet: 30 ml / hObujam: 320 mlNapajanje: USB (DC 5V, 400mA, 2W)Dužina kabela za napajanje: 100 cmDimenzije: 93 x 93 x1 34,8 mmTežina: 155 gFotografije s ružičastim i plavim difuzorom su ilustrativne.
Aroma difuzor LED USB 4u1 320ml WHITE CAT
Aroma difuzor LED USB 4u1 320ml WHITE CAT
15,45 €
u Foxigy.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe