Mattel Barbie Día de muertos ken 2 HBY10

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
    Serija Barbie Día De Muertos poštuje običaje, simbole i rituale koji se često pojavljuju tijekom blagdanskih sjećanja. Ove godine Barbie slavi s drugom kolekcionarsko... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Mattel Barbie Día de muertos ken 2 HBY10. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
6
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01E95DCC
Prijavi grešku
    Serija Barbie Día De Muertos poštuje običaje, simbole i rituale koji se često pojavljuju tijekom blagdanskih sjećanja. Ove godine Barbie slavi s drugom kolekcionarskom Ken lutkom inspiriranom drevnim praznikom.
  • Barbie slavi Día De Muertos 2022. s kolekcionarskom lutkom Ken koja poštuje tradiciju, simbole i rituale drevnog praznika.
  • Izgled charro lutke Kena ima svijetloplavu košulju ispod prsluka s lubanjama, cvijećem, ružama i kostima u bogatim tonovima.
  • Kravata od šećerne lubanje od kalavere i sombrero sa zlatnim remenom upotpunjuju njegov izgled, a lice mu je obojeno upadljivim dizajnom od kalavere.
  • U privlačnom pakiranju s originalnim ilustracijama, ova kolekcionarska lutka Ken savršena je za izlaganje i darivanje.
  • Neka lutka Ken Día De Muertos 2022 postane vrijedna tradicija vašeg slavlja. Uključuje stalak za lutke i potvrdu o autentičnosti.

Prikladno za djecu od 6 godina

Mattel Barbie Día de muertos ken 2 HBY10
Mattel Barbie Día de muertos ken 2 HBY10
99,39 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe