CHICCO autosjedalica MySeat i-size 76-150cm Black (9-36kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Idealan izbor ako je vaše dijete preraslo prvu autosjedalicu - jaje i trebate autosjedalicu koja raste s djetetom od 15 mjeseci do 12 godina (76-150 cm). Chicco MySeat... Pročitaj cijeli opis

311,46 € -1 %
307,97 €
-1 %311,46 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 14:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod CHICCO autosjedalica MySeat i-size 76-150cm Black (9-36kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EC2B2B
Prijavi grešku

Idealan izbor ako je vaše dijete preraslo prvu autosjedalicu - jaje i trebate autosjedalicu koja raste s djetetom od 15 mjeseci do 12 godina (76-150 cm). Chicco MySeat i-size pruža vašem djetetu najveću zaštitu i udobnost na svakom putovanju.

Montaža
Autosjedalica se pričvršćuje za vozilo u smjeru vožnje prema visini djeteta i to:
1. od 76 do 105 cm: montaža autosjedalice pomoću Isofix sidra i top-tethera.
2. od 100 do 150 cm: ugradnja pomoću Isofix sidra i sigurnosnog pojasa u 3 točke ili samo pojasa u 3 točke u vozilu.

Sigurnost

  • Uključuje ugrađeni sigurnosni pojas u 5 točaka za manju djecu do 105 cm. Na autosjedalicu su ušivene upute za FitKit koje će vas uvijek podsjećati kako postupati s autosjedalicom i kada se prebaciti s pojasa u 5 točaka na pojas u 3 točke.
  • Od visine od 100 cm, dijete je vezano pomoću vlastitog sustava pojaseva u 3 točke vozila i tako se može voziti sigurno i udobno do dobi od 12 godina.
  • Najveću sigurnost osigurava sustav postavljanja - dvostruka zaštita isofix + top-tether ili isofix + sigurnosni pojas.
  • Ugrađena bočna zaštita pruža dovoljnu zaštitu u slučaju bočnog udara.

Udobnost

  • Sadrži redukcijski umetak za najmanju djecu (od 76-87 cm), koji se kasnije može ukloniti.
  • Prvorazredna udobnost zahvaljujući sustavu naginjanja, koji omogućuje podešavanje autosjedalice u 3 različita položaja - tako da dijete može uživati u svakoj vožnji od uspravnog sjedenja do odmora. Položaji sjedala lako se podešavaju jednom rukom.
  • Pojasevi su postavljeni tako da štite osjetljivo područje bebinog trbuha i osiguravaju pravilno podešavanje pojasa preko zdjelične kosti. Oni eliminiraju raspodjelu sile koja nastaje prilikom frontalnog sudara i djeluje na djetetov trbuščić.
  • Putovanje u autosjedalici Chicco MySeat i-Size iznimno je udobno čak i za stariju djecu: naslon za glavu i integrirani pojas mogu se podesiti na 13 različitih visina u isto vrijeme. Dječja autosjedalica se tako lako prilagođava svakoj fazi odrastanja djeteta. Ugrađeni sustav cirkulacije zraka osigurava ugodnu klimu za sjedenje čak i za vrućih dana.

AIR zbirka

Jedan od najčešćih problema s kojim se roditelji susreću kada putuju u automobilu je znojenje djeteta u autosjedalici. Ljetne vrućine djecu znaju itekako namučiti. 3D mrežasta tkanina na presvlaci autosjedalice poboljšava i maksimizira cirkulaciju zraka. Zahvaljujući prozračnoj tkanini, beba će se tijekom putovanja osjećati kao na oblaku.

Tehnički parametri:

  • Upute za održavanje: skidiva navlaka, ručno pranje na 30°C
  • Dimenzije autosjedalice: 44 x 62,3 x 49 cm
  • Težina autosjedalice: 12 kg

Preporučena dob od 15 mjeseci do 12 godina / 76-150 cm, standard: ECE R129/03 (i-Size)

CHICCO autosjedalica MySeat i-size 76-150cm Black (9-36kg)
CHICCO autosjedalica MySeat i-size 76-150cm Black (9-36kg)
307,97 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe