APPLE pametni sat Watch SE (2022) 40mm GPS, Midnight (Sport Band, Midnight)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Druga generacija Apple Watch SE (2022) je upravo stigla. Pametni satovi spremni su za vaš aktivan život. Možete jednostavno birati između tri elegantne boje. Očekujte ino... Pročitaj cijeli opis
272,00 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 7:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mobileshop.eu ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi

Proizvođač
Boja
eSim
da
GPS prijamnik
da
Izgled
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ECFA41
Prijavi grešku
Druga generacija Apple Watch SE (2022) je upravo stigla. Pametni satovi spremni su za vaš aktivan život. Možete jednostavno birati između tri elegantne boje. Očekujte inovativne značajke i senzore za praćenje zdravlja i kondicije. Glatki rad osigurava novi S8 SiP procesor koji je 20% brži od prethodne generacije. Stražnja strana kućišta izrađena je od 100% recikliranog aluminija. Možete jednostavno prilagoditi Apple Watch SE (2022) zahvaljujući lako zamjenjivom remenu i mogućnosti postavljanja vlastitog brojčanika sata.
Apple Watch SE (2022) sigurno će vas dovesti u formu. Očekuju vas prstenovi aktivnosti koji vam pokazuju kako se krećete, vježbate i stojite. Aplikacija Exercise tada će vam omogućiti izvođenje pojedinačnih sportskih aktivnosti i imati detaljne informacije na vašem zapešću. Pametni sat Apple Watch SE (2022) mjeri otkucaje vašeg srca, duljinu koraka, prijeđenu udaljenost, vrijeme kontakta s tlom ili vertikalnu oscilaciju. Uz WatchOS 9 slobodno postavite svoje omiljene rute i savladajte ih ili postavite vlastiti trening do posljednjeg detalja.
Vaše zdravlje će biti čuvano zahvaljujući Apple Watch SE (2022) pa ćete o svemu biti brzo obaviješteni. Sat neprestano mjeri otkucaje vašeg srca i na vrijeme vas obavještava ako je prespor, prebrz ili ako imate nepravilan srčani ritam. S aplikacijom Mindfulness smirit ćete se i osloboditi svoje tijelo napetosti koja proizlazi iz velikog stresa. Samo nekoliko puta duboko udahnite i izdahnite. Kada zatvorite oči i odete spavati uz Apple Watch SE (2022), kada se probudite, znat ćete sve o tome koliko je vaša noć bila dobra. Koliko ste vremena proveli u REM fazi, koliko je dubok san i kada ste se probudili.
Pametni sat Apple Watch SE (2022) postat će produžena ruka iPhonea. Imat ćete sve veze sa svijetom na svom zapešću. Primat ćete obavijesti, pozive i poruke. Možete jednostavno odgovoriti jednim dodirom, a sofisticirana funkcija diktiranja točno će napisati tekst umjesto vas. Držite svoj iPhone u džepu. Kupnju plaćate sa sata jer podržava Apple Pay. Stavite bežične slušalice, uparite ih s Apple Watch SE (2022) i počnite vježbati u ritmu glazbe ili poslušajte zanimljiv podcast. Ništa nije nemoguće kada imate App Store nadohvat ruke kako biste poboljšali svoje iskustvo.
Od sada, uz Apple Watch SE (2022), bit ćete još sigurniji nego ikad. Imaju napredni senzor koji može otkriti prometnu nesreću. U slučaju sudara ili prevrtanja vozila pozivaju hitnu liniju i šalju poruku odabranim kontaktima. To se postiže zahvaljujući 3-osnom žiroskopu s visokim dinamičkim rasponom i akcelerometrom koji detektira nagla ubrzanja, mikrofonu i drugim senzorima, zajedno s naprednim algoritmom koji procjenjuje situaciju. Sada znate da se možete pouzdati u Apple Watch SE (2022) bez brige, čak i ako otkrije pad da vam pomogne pozvati pomoć.
APPLE pametni sat Watch SE (2022) 40mm GPS, Midnight (Sport Band, Midnight)
APPLE pametni sat Watch SE (2022) 40mm GPS, Midnight (Sport Band, Midnight)
272,00 €
u hr.mobileshop.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe