Božićno drvce na stijegu 3000 LED žarulja hladne bijele 800 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pretvorite svoj stijeg za zastavu u prekrasno osvijetljeno božićno drvce tijekom blagdana. Postavljanje ovog božićnog drvca jednostavno je poput postavljanja zastave na s... Pročitaj cijeli opis
229,48 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Paketko.com ponudi
Ponuda trgovine Paketko.com za proizvod Božićno drvce na stijegu 3000 LED žarulja hladne bijele 800 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Visina (cm)
800
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01ED33E1
Prijavi grešku
Pretvorite svoj stijeg za zastavu u prekrasno osvijetljeno božićno drvce tijekom blagdana. Postavljanje ovog božićnog drvca jednostavno je poput postavljanja zastave na stijeg! Drvce od LED žarulja: Ovo božićno drvce od LED žarulja visine 800 cm i promjera 230 cm, opremljeno je s 3000 hladnih bijelih, energetski učinkovitih LED žarulja u cik-cak formaciji.LED svjetla cik-cak oblika: Ovo božićno drvce ima LED svjetla cik-cak oblika, luksuznog i lijepog izgleda. Namijenjeno je privlačenju pogleda i stvara čaroban blagdanski ugođaj.Različiti svjetlosni efekti: Svjetlo božićnog drvca ima 8 različitih svjetlosnih efekata: kombinacija svih efekata, spori sjaj, svjetlucanje/bljeskanje, na valove, jureći/tekući, uzastopni, postojani i sporo blijeđenje.Kompaktan dizajn: Zahvaljujući inovativnom dizajnu ovog drvca, božićni ukras može se vrlo kompaktno spremiti i iznijeti za upotrebu sljedećeg blagdana. Jednostavno postavljanje: Sastavljanje je jednostavno i traje najviše 25 minuta. Zahvaljujući domišljatom dizajnu, možete jednostavno i brzo podići LED božićno drvce na stijeg za zastavu. Napomena:Ako upotrebljavate proizvod na otvorenom, provjerite je li USB priključak priključen u zatvorenom prostoru u suhom okruženju.Ovo osvijetljeno božićno drvce isporučuje se bez stijega.Svaki proizvod dolazi s priručnikom za sastavljanje u kutiji radi lakšeg sastavljanja.
Božićno drvce na stijegu 3000 LED žarulja hladne bijele 800 cm
Božićno drvce na stijegu 3000 LED žarulja hladne bijele 800 cm
229,48 €
u Paketko.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe