Drinkwell Platinum pojilica - Zdjelica 5 litara

Drinkwell Platinum pojilica - Zdjelica 5 litara

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mačke i psi vole svježu vodu bogatu kisikom. S Drinkwell Platinum pojilicom nema više problema. Zdjelica je lijepog oblika i dizajna, kao i visoke funkcionalnosti i origl... Pročitaj cijeli opis
71,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Drinkwell Platinum pojilica - Zdjelica 5 litara. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00315578
Prijavi grešku
Mačke i psi vole svježu vodu bogatu kisikom. S Drinkwell Platinum pojilicom nema više problema. Zdjelica je lijepog oblika i dizajna, kao i visoke funkcionalnosti i origlinalnom Pet Fountain (fontanom). Slobodni vodopad animira Vašeg ljubimca na veći unos vode, Vaša mačka ili pas su zbrinuti s dostatnom količinom vode i njihovo zdravlje je poboljšano. Veterinari diljem svijeta preporučuju ovu zdjelicu jer se smanjuje rizik od mokraćnog kamencš Prednosti Drinkwell Platinum su integrirani rezervoar kao i dodatni filter koji ne dopušta ulaz česticama kao što dlake ili ostatci hrane. Platinum pojilica je bešumna zbog novog dizajna i korištenja visokokvalitetne pumpe. U već poznatoj Drinkwell kvaliteti i s iskustvom od 10 godina u proizvodnji mačjih pojilica. U dostavu je uključen filter koji bi se trebao zamijeniti najkasnije nakon 4 tjedna. Kratki pregled Drinkwell Platinum pojilice: veličina: D 40 x Š 27 x V 26 cm integrirani rezervoar, volumen oko 5 litara potrošnja oko 2 vat/sat vodopad kao slavina za vodu moguće pranje u perilici suđa neprekidni protok vode s ugljenovim filterom za svježu čistu vodu dodatni itegrirani pred-filter rampa reducira prskanje vode s nogicama protiv klizanja skoro potpuno bešuman zbog visokokvalitetne pumpe boja: svijetlo siva- poprskana Važne napomene za korištenje: Uređaj bi se trebao čistiti jednom tjedno s vrućom sapunastom vodom, kako mačje dlake ili ostale čestice ne bi štetile radu Drinkwell Platinum pojilice. Osim toga uređaj bi se trebao, pogotovo pumpa, ovisno o tvrdoći vode svaka 2-4 tjedna očistiti od kamenca u vodi s octom kako je opisano u uputstvima. Nakon čišćenja ili uklanjanja kamenca uređaj detaljno isperite. Obratite i pozornost na dostatnu količinu vode u mjerici. Pumpa ni u kojem slučaju ne smije ostati bez vode jer se pri tome gubi pravo na garanciju. Preporučena je zamjena filtera svaka 4 tjedna.
Drinkwell Platinum pojilica - Zdjelica 5 litara
Drinkwell Platinum pojilica - Zdjelica 5 litara
71,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe