Head Cyber Pro Squash Racquet 2022

Head Cyber Pro Squash Racquet 2022

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ažuriran razigranim dizajnom, CYBER PRO SQUASH RACQUET nudi savršenu ravnotežu kontrole i snage za rekreativce. S ravnomjern... Pročitaj cijeli opis
57,00 € -10 %
51,40 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Head Cyber Pro Squash Racquet 2022. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EE3C2C
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ažuriran razigranim dizajnom, CYBER PRO SQUASH RACQUET nudi savršenu ravnotežu kontrole i snage za rekreativce. S ravnomjernom ravnotežom između kontrole i snage, CYBER PRO SQUASH REKET idealan je za povremenu igru squasha. Osvježen razigranim dizajnom, reket je malo teži od modela TOUR i klasičnog je oblika srca, za veću stabilnost i kontrolu. Za dodatnu snagu, reket je izrađen s HEAD-ovom tehnologijom pojačanih vlakana, koja povećava krutost okvira. Kontrola i snaga za rekreativce Tehnologija pojačanih vlakana za dodatnu snagu Tehnologije KRMENI HEAD-ova tehnologija Amplified Fiber pruža povećanu krutost za više snage. Poseban proces proizvodnje smanjuje težinu kombiniranjem komplementarnih materijala za optimizaciju performansi na terenu. Osjetite i sami brzinu reketa i eksplozivnu snagu!
Head Cyber Pro Squash Racquet 2022
Head Cyber Pro Squash Racquet 2022
51,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe