Smilla Kitten ekonomično pakiranje 24 x 200 g - PiletinaBESPLATNA dostava od 299kn

Smilla Kitten ekonomično pakiranje 24 x 200 g - PiletinaBESPLATNA dostava od 299kn

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Smilla Kitten je slasna potpuna hrana, koja je usmjerena prema nutrifiziološkim potrebama mačića i maca do 12 mjeseci starosti. Prirodni, pažljivo izabrani sastojci , kao... Pročitaj cijeli opis
28,76 € -8 %
26,49 €
2-4 dana
-8 %28,76 €
s dostavom 27,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 21:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Smilla Kitten ekonomično pakiranje 24 x 200 g - PiletinaBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00319445
Prijavi grešku
Smilla Kitten je slasna potpuna hrana, koja je usmjerena prema nutrifiziološkim potrebama mačića i maca do 12 mjeseci starosti. Prirodni, pažljivo izabrani sastojci , kao fina piletina ili teletina, koji su hladno napunjeni i na kraju lagano skuhani. Tako su pošteđeni ukusan, prirodni okus mesa i vrijedni sastojci najbolje moguće. Dodatak važnihvitamina, minerala i taurina se brine za dobar početak mačjeg života. Smilla Kitten je prilagođena energetskim potrebama mačića, koji se puno kreću i igraju. Povećani udio životinjskih proteina ispunjava posebne nutritivne potrebe rastućih mačića. Smilla Kitten mokra hrana je bez žitarica i zbog toga ne opterećuje nepotrebno probavni sustav, jer on još nije razvijen za obradu većih količina žitaria. Smilla Kitten je bez dodatka šećera i soje. Smilla Kitten razmažuje Vašeg malog tigra i pruža mu uravnoteženu i zdravu prehrnau. Također zbrinjava male mačiće svim životno važnim temeljima prehrane. Izaberite između 2 slasne vrste: Smilla Kitten s piletinom: s lako probavljivom piletinom za sve ljubitelje peradi Smilla Kitten s teletinom: s nježnom teletinom za sve male gastronome Sve prednosti Smilla Kitten u jednom: Bez žitarica - bez glutena: Receptura bez žitarica Smilla Kitten ne opterećuje nepotrebno probavni sustav mačića, koji još nisu dosta razvijeni da bi obradili velike količine žitarica. Osim toga Smilla Kitten je bez glutena. S vitaminima i mineralima: Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u prehrani mačaka. Vitamin D štiti npr. regulaciju štednje kalcija, koji igra važnu ulogu kod izgradnje kostiju. Vitamini A i E štite vid i razvoj krzna i kože. S taurinom: Taurin je životno važna hranjiva tvar za mačke, koju organizam ne može proizvesti u dovoljnim količinama. Taurin štiti i rad srca te vid Vaše mačke. Idealni omjer kalcija i fosfora: Kalcij i fosfor igraju važnu ulogu u zdravoj izgradnji kostiju Vaše mice. Omjer ova dva minerala iznosi, po vrsti, između 1,13 : 1 do 1,18 : 1 i štiti tako zdravi rast mačića. Povećani udio proteina: Smilla Kitten ima povećani udio proteina kao i Smilla Adult, jer mačići imaju izraženi poriv za kretanjem i tako je potreba za energijom i kvalitetnim proteinom veća. Laka obrada: Pažljivo odabrani sastojci su nadalje hladno ispunjeni i na kraju lagano skuhani. Tako se čuva prirodni i ukusni okus mesa. Bez dodatka šećera i pojačivaća okusa: Smilla Kitten ne sadrži šećer ni pojačivaće okusa. Smilla Kitten razmažuje Vaše mačiće s jedinstvenim iskustvom okusa. Napokon je vrijeme za Smillu!
Smilla Kitten ekonomično pakiranje 24 x 200 g - PiletinaBESPLATNA dostava od 299kn
Smilla Kitten ekonomično pakiranje 24 x 200 g - PiletinaBESPLATNA dostava od 299kn
26,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe