Wacaco Minipresso NS2 - nespresso capsules

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pomoću putnog aparat za kavu Wacaco Minipresso NS2 pripremit ćete ukusan espresso na putovanjima bez korištenja električne energije. Jednostavnim pumpanjem postići ćete t... Pročitaj cijeli opis
64,90 €
2-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kavashop.hr ponudi
Ponuda trgovine kavashop.hr za proizvod Wacaco Minipresso NS2 - nespresso capsules. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip aparata za kavu
Vrsta aparata za kavu
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F06D06
Prijavi grešku
Pomoću putnog aparat za kavu Wacaco Minipresso NS2 pripremit ćete ukusan espresso na putovanjima bez korištenja električne energije. Jednostavnim pumpanjem postići ćete tlak od 18 bara.Cijeli uređaj teži samo 290 grama, zahvaljujući tlaku od 18 bara pripremit će ukusan espresso s kremom ugodnog okusa.Dio pakiranja je i futrola od tkanine, ugrađena šalica za kavu i četkica za čišćenje. Putni aparat za kavu Minipresso izrađen je od otporne plastike koja ne sadrži BPA. Portafilter je izrađen od nehrđajućeg čelika. Aparat za kavu je u skladu s međunarodnim sigurnosnim normama FDA, EU, RoHS, LFGB, GB. Isporučuje se u kutiji zajedno sa uputom za korištenje na hrvatskom jeziku.Dimenzije: 129x70x60 mm, težina: 290g, volumen spremnika za vodu: 80 ml, volumen spremnika za kavu: 8 g, maksimalni tlak: 18 bara (261 psi).
Wacaco Minipresso NS2 - nespresso capsules
Wacaco Minipresso NS2 - nespresso capsules
64,90 €
u kavashop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe