Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama za igračke i dvije stolice

Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama za igračke i dvije stolice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama predstavlja odličan set za sve najmlađe, zahvaljujući jednostavnom obliku savršeno se uklapa u svaku dječju sobu, igraonicu ili vrti... Pročitaj cijeli opis
196,00 € -15 %
166,60 €
-15 %196,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 20:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama za igračke i dvije stolice. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F0DF2D
Prijavi grešku
Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama predstavlja odličan set za sve najmlađe, zahvaljujući jednostavnom obliku savršeno se uklapa u svaku dječju sobu, igraonicu ili vrtić. Stol ima noge od čvrste borovine koje mu daju stabilnost, a ploča je izrađena od MDF-a što ga čini lakim za održavanje i otpornim na oštećenja ili ogrebotine. Set dolazi s dvije udobne i stabilne stolice.Ploča stola sastoji se od 2 elementa koje je moguće ukloniti. S jedne strane nalaze se šarene ploče za slaganje blokova, druga strana je ravna površina koja omogućuje slikanje, crtanje i slične kreativne igre. Stol je lako prilagodljiv radi mogućnosti okretanja ploče stola te se radi toga stol može idealno prilagoditi za igru, ako jedno dijete želi crtati, a drugo slagati kocke, dovoljno je okrenuti jedan od elemenata ploče stola.Set uključuje: - 2 stolice i stol - Čvrste borove noge - Dvodijelni uklonjivi gornji dio s blokovima - 4 pretinca na izvlačenje u sredini stola - Jednostavan dizajn u skandinavskom stiluTehnički podaci:Table top: MDFLegs: pine woodWeight: 12 kgProduct code: XKF002Manufacturer: ECOTOYS
Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama za igračke i dvije stolice
Ecotoys stol sa spremnikom i ladicama za igračke i dvije stolice
166,60 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe