Autosjedalica Maxi Cosi Pearl 360, Authentic Black

Autosjedalica Maxi Cosi Pearl 360, Authentic Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kao dio Family 360, Pearl 360 može se koristiti od rođenja do 4 godine starosti. Savršeno sigurna i udobna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu upor... Pročitaj cijeli opis
349,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Autosjedalica Maxi Cosi Pearl 360, Authentic Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F1A2CC
Prijavi grešku
Kao dio Family 360, Pearl 360 može se koristiti od rođenja do 4 godine starosti. Savršeno sigurna i udobna rotirajuća autosjedalica koja je napravljena za dugotrajnu uporabu. Zahvaljujući rotacijskoj ručici za 360 na podnožju (prodaje se zasebno), Pearl 360 se može glatko i lako okretati u bilo kojem položaju naslonjanja.Super jednostavno za Vas, super ugodno za Vašu bebu. Udoban uložak od rođenja drži novorođenče čvrsto, a kad Vaš mališan više nije tako mali, Pearl 360 nudi prostor za rast uz izuzetno prostrano sjedalo.INSTALACIJAMaxi-Cosi Pearl 360 može se koristiti kao rotacijska dječja autosjedalica u kombinaciji s bazom FamilyFix 360 (prodaje se zasebno). Baza FamilyFix 360 opremljena je ISOFIX priključcima i potpornom nogom kako bi osigurala najsigurniji, najlakši i najbrži način ugradnje vaše autosjedalice.Baza FamilyFix 360 ima pametni ugrađeni rotacijski sustav koji omogućuje da se autosjedalica Maxi-Cosi Pearl 360 lako okreće samo jednom rukom. Zakretanje je moguće u bilo kojem položaju naslona, jer ovo sjedalo ima višestruki položaj naslona za spavanje za ugodna putovanja. Na ovaj način, smjestiti dijete u autosjedalicu nikada nije bilo lakše! Pearl 360 može se koristiti u položaju prema natrag ili prema naprijed. Slijedite korake u našem priručniku kako bi se pravilno instalirali u vaš automobil.KARAKTERISTIKE:- pogodna za djecu od rođenja do 4 godine (od 45 do 105 cm)- udovoljava najvišim sigurnosnim standardima (i-Size)- jednostavna za upotrebu: rotirajući jednom rukom za 360 °- ClimaFlow tkanina i perforirani bočni dio za maksimalnu udobnost djeteta- lako pričvršćivanje djeteta, zahvaljujući jednostavnim pojasevima- ugrađena G-Cell tehnologija za poboljšanje bočne zaštite- udoban uložak za novorođenče- postavljanje u suprotnom smjeru do djetetove starosti 4 godine- FlexiSpin: okretanje za 360° u svim ležećim položajima- Sigurnosni pojas s 5 točaka osigurava da je vaša beba u svakom trenutku sigurno pričvršćena- Isofix- uklonjiva i periva navlaka- Baza FamilyFix 360 prodaje se zasebnoSIGURNOSTSigurnost Vašeg djeteta glavni prioritet tvrtke Maxi-Cosi. Maxi-Cosi Pearl 360 odobren je prema najnovijim europskim sigurnosnim standardima i-Size (R129 / 03) za poboljšane sigurnosne performanse kao dio ove usklađenosti.Jednostavno možete prilagoditi sigurnosni pojas i visinu naslona za glavu Pearl 360 kako biste najbolje odgovarali vašem djetetu. Dizajnirana s ClimaFlow tkaninama i ekstra-zaštitnom G-CELL tehnologijom bočnog udara, ova jedinstvena obitelj 360 pruža godine udobnosti i raste s vašom obitelji!TEHNIČKI PODACI:Više informacijaDob djetet: 0-4 godGrupa autosjedalice: grupa 0+, 1 (0-18 kg)Montiranje u autu: IsofixSmjer sjedala: prema naprijed/nazadDimenzije: D 67.4 x V 42.8 x Š 43 cmTežina paketa: 10 kg
Autosjedalica Maxi Cosi Pearl 360, Authentic Black
Autosjedalica Maxi Cosi Pearl 360, Authentic Black
349,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe