GYMBEAM Vitamin D3 sprej 30 ml limun

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vitamin D3 sprej je praktičan oblik vitamina D3 koji se može nanijeti pod jezik. Ovaj vitamin važan je za pravilan rad svih vitalnih procesa u tijelu.... Pročitaj cijeli opis
8,50 € -35 %
5,50 €
2-3 dana
-35 %8,50 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod GYMBEAM Vitamin D3 sprej 30 ml limun. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F1F090
Prijavi grešku
Vitamin D3 sprej je praktičan oblik vitamina D3 koji se može nanijeti pod jezik. Ovaj vitamin važan je za pravilan rad svih vitalnih procesa u tijelu. Djeluje, primjerice, na imunitet te zdravlje kostiju i zuba. Zahvaljujući tome, može pomoći u podršci općoj otpornosti tijekom hladnijih godišnjih doba i inače. Velika prednost spreja je i njegov ugodan okus. Jedno pakiranje sadrži otprilike 428 porcija, tako da će vam trajati više od godinu dana.
GYMBEAM Vitamin D3 sprej 30 ml limun
GYMBEAM Vitamin D3 sprej 30 ml limun
5,50 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe