PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-PZ50-WKE

PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-PZ50-WKE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Učinak hlađenja: 5,0 kW Učinak grijanja: 5,4 kW Prikladno za prostor: do 50m2Energetska klasa: A+Kompaktan dizajn širok samo 779 mm.Super tih! Samo 20 dB(A).Aerowings za ... Pročitaj cijeli opis
1.061,00 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Klimabestshop ponudi
Ponuda trgovine Klimabestshop za proizvod PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-PZ50-WKE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta klima uređaja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F2FF77
Prijavi grešku
Učinak hlađenja: 5,0 kW Učinak grijanja: 5,4 kW Prikladno za prostor: do 50m2Energetska klasa: A+Kompaktan dizajn širok samo 779 mm.Super tih! Samo 20 dB(A).Aerowings za regulaciju smjera protoka zraka.Velika ušteda energije.Neobavezni internet i glasovno upravljanje.Zidne unutarnje jedinice, dizajnirane za jednostavniju ugradnju i održavanjePotpuni raspon zidnih unutarnjih jedinica dizajniran je za jednostavnu ugradnju bez stresa i kontinuirano održavanje. Iznimno kompaktan dizajn Kompaktni dizajn unutarnjih jedinica ima širinu od samo 779 mm. To pruža više mogućnosti ugradnje, uključujući ograničeni prostor oko vrata Jednostavna ugradnja Zahvaljujući naprednim poboljšanjima, vrijeme ugradnje znatno se smanjuje. Modeli klimatizacijskih uređaja imaju ojačanu instalacijsku ploču koja pruža stabilnost i snagu za bolju ugradnju. Ovu jedinicu zahvaljujući novom sustavu potpore može jednostavno ugraditi samo jedna osoba. Uz to omogućen je dobar pregled i jednostavan pristup odvodnoj cijevi i ožičenju. Postignuto je povećanje od 13 mm za cijevi da se instalateri jednostavnije pobrinu da cijevi i izolacija budu sigurno i uredno postavljeni. Jednostavno održavanje Ova jedinica precizno je izrađena za instalatere i korisnike, omogućuje praktičan pristup unutrašnjosti putem prednje rešetke koja se jednostavno odstranjuje. Izmijenjena je unutrašnjost jedinice da se ubrza i olakša održavanje. Elektronika i elementi ožičenja sada su samo s jedne strane jediinice da se pojednostavi održavanje. Jednostavna/skrivena ugradnja Wi-Fi prilagodnika Najnoviji model ima prostor namijenjen mrežnom prilagodniku. Jednostavno se uključuje, utori za provođenje žica omogućuju jasnu, jednostavnu ugradnju i mogu se lako pospremiti - jednostavno i neprimjetno!
PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-PZ50-WKE
PANASONIC KLIMA UREĐAJ KIT-PZ50-WKE
1.061,00 €
u Klimabestshop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe