Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca, sivi

Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca, sivi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kad je riječ o točnosti i povezivosti, senzor brzine otkucaja srca Polar H10 najbolji je izbor. Pratite brzinu otkucaja srca uz maksimalnu preciznost i povežite brzinu ot... Pročitaj cijeli opis
89,99 €
1-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Polleo Sport ponudi
Ponuda trgovine Polleo Sport za proizvod Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca, sivi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Prikladno za brand
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F37B4A
Prijavi grešku
Kad je riječ o točnosti i povezivosti, senzor brzine otkucaja srca Polar H10 najbolji je izbor. Pratite brzinu otkucaja srca uz maksimalnu preciznost i povežite brzinu otkucaja srca s opremom za vježbanje.
Uz Polar H10 praćenje brzine otkucaja srca preciznije je nego ikada.
Pokrenite svoj Polar H10 uz Polar Beat, besplatnu aplikaciju za vježbanje tvrtke Polar, i primajte točne podatke o brzini otkucaja srca u stvarnom vremenu izravno na telefon. Niste ljubitelj vježbanja uz telefon? Polar H10 omogućuje vam da pratite vježbanje bez telefona i nakon toga prenesete podatke o brzini otkucaja srca na Polar Beat. Jednostavno pokrenite vježbanje u aplikaciji, ostavite telefon i nastavite s vježbanjem.
Polar H10 radi s vodećim aplikacijama za vježbanje, kompatibilnom opremom za vježbanje i brojnim drugim Bluetooth uređajima. Povežite brzinu otkucaja srca s omiljenom aplikacijom ili uređajem za vježbanje i optimizirajte vježbanje kako biste postigli svoje ciljeve.
Prikladan za plivanje
Polar H10 potpuno je vodootporan i prenosi podatke o brzini otkucaja srca frekvencijom prijenosa od 5 kHz.
Ako nemate kompatibilan sat Polar, Polar H10 omogućuje vam da pratite brzinu otkucaja srca u bazenu i nakon toga prenesete podatke o brzini otkucaja srca na besplatnu aplikaciju Polar Beat.
Remen Polar Pro
Polar H10 dolazi s remenom Polar Pro, mekanim platnenim remenom s poboljšanim elektrodama koji osigurava da se vaša brzina otkucaja srca izmjeri precizno i bez smetnji. Materijal je udoban za nošenje, a protuklizne silikonske točke i poboljšana kopča čvrsto drže remen.
Specifikacije:Kompatabilnost: Kompatibilan sa iPhoneom 4S i kasnije, sa odabranim Android telefonima uključujući Samsung Galaxy S3 i S4 koji koristi Android 4.3 ili kasnije. Provjerite sve kompatibilne proizvode
Ažuriranja: Putem mobilnog telefona s pomoću aplikacije Polar Flow ili Polar Beat
Veličina priključka: 34 x 65 x 10 mm
Težina: Priključak 21 g (0,74 oz), remen 39 g (1,38 oz)
Memorija: Jedno vježbanje
Tip baterije: CR 2025
Trajanje baterije: 400 sati uz BLE i aktivni prijenos od 5 kHz
Vodonepropusnost: 30 m (prikladan za plivanje)
Materijali: Priključak: ABS, ABS + GF, PC, nehrđajući čelik. Remen: 38 % poliamid, 29 % poliuretan, 20 % elastan, 13 % poliester, silikonski otisci.
Radna temperatura: -10 °C do +50 °C / 14 °F do 122 °F
U kutiji:H10 Bluetooth monitor pulsa sa trakom
Korisnički priručnik
Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca, sivi
Polar H10, Senzor brzine otkucaja srca, sivi
89,99 €
u Polleo Sport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe