Zdjela Kompaktna kuhinja WMF 20 cm

Zdjela Kompaktna kuhinja WMF 20 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Njemačka robna marka WMF specijalizirana je za visokokvalitetno i funkcionalno posuđe, uključujući ovu praktičnu posudu za miješanje promjera 20 cm. Može se koristiti i k... Pročitaj cijeli opis
81,90 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
85,80 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Zdjela Kompaktna kuhinja WMF 20 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F4272B
Prijavi grešku
Njemačka robna marka WMF specijalizirana je za visokokvalitetno i funkcionalno posuđe, uključujući ovu praktičnu posudu za miješanje promjera 20 cm. Može se koristiti i kao vodena kupelj za zagrijavanje ili hlađenje hrane, topljenje čokolade ili pripremu umaka. Izrađen je od Cromargan® nehrđajućeg čelika i ima univerzalno TransTherm® dno koje ravnomjerno raspoređuje i održava toplinu dugo vremena, osiguravajući kuhanje uz uštedu energije. Zahvaljujući njemu, lonci su prikladni za sve vrste ploča za kuhanje uključujući indukciju. Prednost su šuplje ručkekoje ostaju hladne, što vam omogućuje da jednom rukom držite ručku, a drugom mutite ili miješate. Također ćete cijeniti mjernu skalu s unutarnje strane i praktični rub za izlijevanje za izlijevanje bez kapanja. Posuda se može prati u perilici posuđa. Compact Cuisine posuđe za kuhanje može se složiti, pa štedi prostor u vašoj kuhinji.Glavne prednosti zdjele za miješanje WMF Compact Cuisine:Praktična posuda za miješanje/vodena kupeljNjemačka marka WMFSerija Compact CuisineVisokokvalitetni Cromargan® nehrđajući čelikTransTherm® univerzalno dnoRavnomjerno se raspoređuje i dugo održava toplinuKuhanje koje štedi energijuPrikladno za sve vrste kuhališta, uključujući indukcijuŠuplje ručke ostaju hladneIzmjereno unutarnje mjeriloRub za izlijevanje za izlijevanje bez kapanjaMože se prati u perilici posuđaPosuđe koje se može složitiPažljiva izrada, najbolji materijaliSpecifikacije:Promjer: 20 cmVisina: 11,5 cmMaterijal: Cromargan® 18/10 nehrđajući čelik
Zdjela Kompaktna kuhinja WMF 20 cm
Zdjela Kompaktna kuhinja WMF 20 cm
81,90 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe