Stolni blender Plisirana Alessi 1,5 l siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo da pripremate ukusan voćni smoothie ili zdravu kremastu juhu, to neće biti problem uz Plissé stolni blender od Alessi ! Mikser je opremljen s 5 brzina i Pulse funkci... Pročitaj cijeli opis
189,90 €
3-3 dana
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o answear.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Priključna snaga (W)
700
Volumen posude (l)
1.5
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F42A67
Prijavi grešku
Bilo da pripremate ukusan voćni smoothie ili zdravu kremastu juhu, to neće biti problem uz Plissé stolni blender od Alessi ! Mikser je opremljen s 5 brzina i Pulse funkcijom (odabir pulsa velike brzine), nudi sigurnosno automatsko isključivanje, 2 sigurnosna senzora - osigurača, LED pozadinsko osvjetljenje i još mnogo toga. Sastoji se od prozirne posudekoja je opremljena čvrstom i snažnom ručkom i savršeno se spaja s donjim obojenim dijelom uređaja.Plissé je tehnika savijanja poznata iz mode koja uživa bezvremensku popularnost. Dizajner Michele De Lucchi uzeo ga je kao model za svoju seriju Plissé iz Alessi i stvorio kolekciju kuhinjskih aparatakoja je sve samo ne blaga. Sklopljeni dizajn omogućuje svakodnevnim pomagačima da postanu skulpturalni objekti koji se ističu svojom bezvremenskom ljepotom.Stolni blender Plissé Alessi 1,5 l:Opremljen s 5 brzina i funkcijom Pulse (odabir pulsa velike brzine)Sigurnosno automatsko isključivanje2 sigurnosna senzora - osiguračaLED pozadinsko osvjetljenjePosuda od 1,5 L s vagom (litre, šalice, oz)Mjerna posuda u poklopcu posude, koja omogućuje dodavanje sastojaka dok uređaj radiPrecizan lijevakErgonomska ručkaNeklizajuća baza osigurava stabilnost i sigurnostJednostavno čišćenjeIntegrirani kabel u boji aparataTehnički parametri:Dimenzije (VxŠxD): 42,5 x 18,5 x 23,5 cmTežina: 4,65 kgPotrošnja: 700 WBroj brzina: 5 + Pulsna funkcijaKapacitet posude: 1,5 lMaterijal: termoplastična smola, PCTG (termoplastika visoke kvalitete, bez BPA)
Stolni blender Plisirana Alessi 1,5 l siva
Stolni blender Plisirana Alessi 1,5 l siva
189,90 €
u answear.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe