Okretni stalak s priborom Opal Elevate™ Joseph Joseph

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Izazov za Joseph Joseph dizajnere: spriječiti kontaminaciju radne površineRješenje: Elevate Kitchen UtensilsKako i gdje staviti kutlaču, okretač i ostalo posuđe vječno je... Pročitaj cijeli opis
77,70 €
6-8 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
81,60 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o answear.hr ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F42CFB
Prijavi grešku
Izazov za Joseph Joseph dizajnere: spriječiti kontaminaciju radne površineRješenje: Elevate Kitchen UtensilsKako i gdje staviti kutlaču, okretač i ostalo posuđe vječno je pitanje. Kada brzo radite u kuhinji, radna ploča je idealno mjesto. Ovog puta dizajneri su radili samo s malim detaljima, ali donijelo je veliko rješenje. Nagnuta ručka koja se oslanja na integrirani nosač osigurava da je radni komad uvijek postavljen iznad radne ploče. Podignite kuhinjsko posuđe pomoću genijalnog nosačaSet osnovnih pomoćnika na praktičnom rotirajućem postoljuStabilno postavljanje na radnu ploču/dasku za rezanje/tanjurRazigran i moderan dizajn Otporan na toplinu do 200°CIzrađen od najlona i silikonske gume otporne na toplinu Za neljepljive i osjetljivije površineStalak od ABS plastike s podlogom protiv klizanjaPosuda je prikladna za pranje u perilici posuđa/stalku samo za čišćenje vlažnom krpom Poklon paketSet osnovnih kuhinjskih pomoćnika na rotirajućem stalku vrvi bojama koje možete lako zapamtiti i svaki put odabrati pravu vrstu posuđa. Materijal korišten na funkcionalnom dijelu otporan je na toplinu i nježan je prema površinama. Neklizajuća ergonomska ručka dobro leži u ruci. Rotirajući stalak je maštovit funkcionalni element koji olakšava pretraživanje - samo okrenite jednom rukom i odaberite. Nadogradnja uobičajenih kuhinjskih pomoćnika cilj je marke Joseph Joseph i njihovih dizajnera od 2003. godine. Braća Richard i Anthony Joseph odlučili su prenijeti svoje iskustvo sa studija dizajna proizvoda u vlastiti posao. Njihova strast za inovacijama donosi nove proizvode i nove atraktivne serije boja svake sezone. Svaki pojedini proizvod rezultat je razvoja čiji je cilj bio maksimalno podići funkcionalnost, sigurnost i vizualni aspekt. Dobiveni proizvodi potiču entuzijazam i donose radost, ne samo svojim razigranim dizajnom, već i iznenađujućom praktičnošću u koju ćete se zaljubiti već pri prvom korištenju. Joseph Joseph osvaja u svim segmentima ne samo kod kupaca u više od 100 zemalja, već svake godine prima i mnoge nagrade i nominacije za dizajn i inovacije. Visoka tržišnost i popularnost kuhinjskih proizvoda omogućili su preusmjeravanje pozornosti dizajnera dalje od radne ploče, a posebno ispod nje - na segment rješenja za otpad i čišćenja. Zahvaljujući tome, kupci se sada mogu počastiti ne samo dizajnerskim kuhinjskim priborom, već i složenim, varijabilnim i inteligentnim rješenjem za razvrstavanje otpada i recikliranje, koje se savršeno uklapa u suvremeni način života. Joseph Joseph više nije samo jamstvo vrhunskog dizajna i kvalitete, već i prilika da promijenite svoj stil života.
Okretni stalak s priborom Opal Elevate™ Joseph Joseph
Okretni stalak s priborom Opal Elevate™ Joseph Joseph
77,70 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe