Marinelli Cucine Kuhinjski komplet Laura (Širina: 195 cm, S električnim uređajima)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kuhinja Laura širine 195 cm kombinira fronte u bijelom visokom sjaju s bijelim korpusom te radnom pločom Grigio Pietra. Idealna je za jednokrevetne ili studentske stanove... Pročitaj cijeli opis
1.524,99 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
1.551,53 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 18:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Marinelli Cucine Kuhinjski komplet Laura (Širina: 195 cm, S električnim uređajima). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
195
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F59EE1
Prijavi grešku
Kuhinja Laura širine 195 cm kombinira fronte u bijelom visokom sjaju s bijelim korpusom te radnom pločom Grigio Pietra. Idealna je za jednokrevetne ili studentske stanove te zahvaljujući električnim uređajima obećava visoku razinu kuhanja. Bilo koja vrsta obroka može se brzo pripremiti zahvaljujući ugrađenom štednjaku s pećnicom, plinskom pločom za kuhanje i napom. Ormarići su unaprijed sastavljeni, što znači uštedu novca i vremena tijekom montaže. Zahvaljujući visokokvalitetnim frontama od MDF-a i stabilnoj konstrukciji korpusa, kuhinjska jedinica opremljena je velike zahtjeve kuhinjskih radova. Napomena: proizvod je dostupan samo za kupovinu u našim prodajnim centrima. Za sva dodatna pitanja u vezi kupnje molimo Vas da se obratite u poslovnicu u kojoj želite obaviti kupovinu. prodaje se isključivo po narudžbi kupca, a rok isporuke je 4-6 tjedana.
Marinelli Cucine Kuhinjski komplet Laura (Širina: 195 cm, S električnim uređajima)
Marinelli Cucine Kuhinjski komplet Laura (Širina: 195 cm, S električnim uređajima)
1.524,99 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe