Under Armour UA5049/G 0OC - ONE SIZE (57)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za koga su? Dioptrijske naočale Under Armour UA5049/G 0OC dio su najnovije zbirke Under Armour pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s poluokvirom odražav... Pročitaj cijeli opis
92,00 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihama - ovaj proizvod šaljemo odmah! Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eyerim ponudi
Ponuda trgovine Eyerim za proizvod Under Armour UA5049/G 0OC - ONE SIZE (57). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F5E147
Prijavi grešku
Za koga su? Dioptrijske naočale Under Armour UA5049/G 0OC dio su najnovije zbirke Under Armour pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s poluokvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov pravokutni oblik čini Under Armour UA5049/G savršenim izborom, posebno za okrugla ili ovalna lica. Materijali Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest čelik. Postoje materijali koji su otporniji od samog čelika, ali čelik je jedini materijal sa savršeno uravnoteženom tvrdoćom, elastičnošću i izdržljivošću. Zato su sve naočale s čeličnim okvirom nevjerojatno otporne pri svakodnevnoj upotrebi. Besplatna dostava Kupite svoje naočale Under Armour UA5049/G 0OC na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Under Armour UA5049/G 0OC - ONE SIZE (57)
Under Armour UA5049/G 0OC - ONE SIZE (57)
92,00 €
u Eyerim

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe