Joie kolica Chrome 3u1

Joie kolica Chrome 3u1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Putujte sa stilom s kolicima Joie Chrome. Prikladna od rođenja, Chrome sportska kolica imaju potpuno ravan naslon i podesivi oslonac za noge kako bi se stvorilo sjedalo s... Pročitaj cijeli opis
587,26 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 2:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o djecjakolica.eu ponudi
Ponuda trgovine djecjakolica.eu za proizvod Joie kolica Chrome 3u1. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Tip kolica
3u1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F664CE
Prijavi grešku
Putujte sa stilom s kolicima Joie Chrome. Prikladna od rođenja, Chrome sportska kolica imaju potpuno ravan naslon i podesivi oslonac za noge kako bi se stvorilo sjedalo savršeno za opuštanje vašeg mališana i udobno drijemanje.-Sportski sjed-Košara za novorođenče-Navlaka za noge-Kišna navlaka za kolica-Adapteri za autosjedalice za Joie Gemm i i-Gemm ili Maxi Cosi grupe 0+ autosjedalicePutujte sa stilom s kolicima Joie Chrome. Prikladna od rođenja, Chrome sportska kolica imaju potpuno ravan naslon i podesivi oslonac za noge kako bi se stvorilo sjedalo savršeno za opuštanje vašeg mališana i udobno drijemanje.-za djecu od rođenja-reverzibilno sjedalo-5 položaja sjedala-2 položaja naslona za noge-ručka podesiva po visini-veliki krović sa prozorčićem-velika košara za stvari-suspenzija na svim kotačima-vezanje pojasom u 5 točaka-kišna navlaka i adapteri za auto sjedalicu uključeni u cijenu-prikladna za djecu od rođenja do 9 kg težine-moderan i udoban stil i materijali-krović se sklapa kako pri pristup bebi bio lakši-navlaka za košaru služi za hladnije vremenske prilike te se vrlo lako stavlja i skida s košare-unutrašnjost košare potpuno je obložena mekanim materijalima za potpunu udobnost bebe-mekana ručka za prenošenje-pojačana zaštita pruža optimalnu sigurnost protiv bočnog sudara-više pozicija i ergonomska ručka za nošenje sa optimalnom udobnosti-ugodan jastuk za novorođenče nudi udoban smještaj za bebu-odvojiva i periva navlaka-zakrivljena baza omogućuje ljuljanje i opuštanje-odvojivi krović pruža idealnu zaštitu i omogućuje dodatni protok zraka-pričvršćuje se jednostavno na Joie kolica i nisu potrebni adapteri za auto sjedalice-pričvršćuje se na druge marke kolica pomoću Maxi-Cosi adaptera za auto sjedalice-instalira se u vozilu sa isofix bazom (prodaje se odvojeno) ili sa 3 točke sigurnosnog pojasa vezivanja u vozilu-SoftTouch sustav sa 5 točaka vezivanja s prednjim podešavanjem napetosti-podstavljeni jastuci na pojasevima i na kopčama za udobnost bebeOtvorena veličina: d 86 cm x š 59,8 cm x 113,2 cmSklopljena veličina: d 93 cm x š 59,8 cm x v 38,5 cmTežina proizvoda: 12,7 kgCertifikacija ispitivanja: EN 1888-2:2018
Joie kolica Chrome 3u1
Joie kolica Chrome 3u1
587,26 €
u djecjakolica.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe