Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O - ONE SIZE (50)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Carolina Herrera Carolina Herrera, modna dizajnerica iz Venezuele koju su oduvijek privlačile ljepota i elegancija mode, prepoznatljiva je po vlastitom osjećaju za stil. ... Pročitaj cijeli opis
346,28 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O - ONE SIZE (50). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F672D9
Prijavi grešku
Carolina Herrera Carolina Herrera, modna dizajnerica iz Venezuele koju su oduvijek privlačile ljepota i elegancija mode, prepoznatljiva je po vlastitom osjećaju za stil. Njezina kolekcija naočala nastavlja inspirirati i žene i muškarce da budu sigurni u svoju kožu. Naočale Carolina Herrera više su od same elegantnosti - one nude jedinstveni dašak razigranosti zahvaljujući upečatljivim kombinacijama boja i odvažnom dizajnu. Za koga su? Sunčane naočale Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O dio su najnovije zbirke Carolina Herrera pažljivo oblikovane za žene. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov oblik mačjih očiju čini Carolina Herrera HER0127/S savršenim izborom, posebno za okrugla, ovalna i srcolika lica. Materijali Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest visokokvalitetan ubrizgani acetat. U usporedbi s plastikom, acetat je znatno lakši, fleksibilniji i 100 % hipoalergenski. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka. Besplatna dostava Kupite svoje naočale Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O - ONE SIZE (50)
Carolina Herrera HER0127/S WR7/9O - ONE SIZE (50)
346,28 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe