ECOVACS usisavač robot Deebot N8

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
DEEBOT N8 je robotski usisavač s funkcijom brisanja koji koristi OZMO™ tehnologiju za istovremeno usisavanje i brisanje vašeg poda. S najnovijom TrueMapping tehnologijom ... Pročitaj cijeli opis
289,99 €
Besplatna dostava
Dostupnost

1.00

Cijena je osvježena danas od 7:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Ponuda trgovine TehnoMag za proizvod ECOVACS usisavač robot Deebot N8. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta robotskog usisavača
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F6EE11
Prijavi grešku
DEEBOT N8 je robotski usisavač s funkcijom brisanja koji koristi OZMO™ tehnologiju za istovremeno usisavanje i brisanje vašeg poda. S najnovijom TrueMapping tehnologijom može stvoriti detaljnu i preciznu kartu svoje okoline.* Donosi temeljitije rezultate čišćenja** s detekcijom tepiha za povećanje snage usisavanja na tepihu, bez brisanja. Kompatibilnost pametnih kućnih uređaja čini upravljanje robotom još praktičnijim. Stanica s automatskim pražnjenjem u elegantnoj svemirskoj sivoj ili biserno bijeloj boji može se kupiti zasebno. Kao robotski usisavač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne podove poput tepiha, laminata, PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisavač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijenski usisavanje dlaka mačaka i pasa.

Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima

Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, sustav za održavanje tlaka optimizira učinkovitost robota i omogućava snažno usisavanje (do 2300 Pa), dok DEEBOT N8 ostaje zapanjujuće tih tijekom rada. Zajedno s najnovijom okretnom četkom i Max + načinom rada, čak se i ukorijenjena prašina otpušta i uklanja s tepiha.

Precizno planiranje puteva čišćenja

Kao tehnološki pionir, ECOVACS je lansirao lasersku tehnologiju mapiranja i navigacije poznatu kao TrueMapping, kao industriju prvu na području robota za kućanstvo. U nekoliko sekundi, DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape svoje okoline i sigurno kretanje po vašem domu. Ovaj pouzdani navigacijski koncept omogućuje učinkovito i temeljito čišćenje podova.

Usisavanje i brisanje jednim potezom

S OZMO™ sustavom brisanja DEEBOT N8+ istovremeno usisava i briše. Putem aplikacije možete podesiti četiri razine vode za različite potrebe i vrste podova. Spremnik za vodu je posebno dizajniran za velike površine kako ne bi prekidali postupak čišćenja zbog punjenja. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha DEEBOT prepoznaje tepihe i u skladu s tim reagira povećavanjem usisne snage ili izbjegavanjem tog područja tijekom brisanja.

Očistite svoj dom bilo kad i bilo gdje

Aplikaciju možete koristiti za praktično upravljanje robotom u bilo kojoj situaciji i zakazivanje vremena čišćenja ili provjeru trenutnog statusa čišćenja. Mogu se istovremeno pohraniti do dvije karte i pojedinačno prilagoditi - s funkcijama kao što je Virtual Boundary™, na primjer, koja ograničava radno područje robotskog usisavača - ili se mogu postaviti određena područja za pojedinačne zadatke čišćenja.
ECOVACS usisavač robot Deebot N8
ECOVACS usisavač robot Deebot N8
289,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe