Havit pametni sat M9021: crni

Havit pametni sat M9021: crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pametni sat Havit M9021Ekran 1.69˝TFT potpuno osjetljiv na dodirFunkcije:Praćenje otkucaja srca, krvnog tlaka i kisika, optički senzor za zapešće bilježi varijabilnost ot... Pročitaj cijeli opis
42,74 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
46,63 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Ponuda trgovine Stirline za proizvod Havit pametni sat M9021: crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Izgled
Kompatibilan sa
Mjerač krvnog tlaka
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F6FD62
Prijavi grešku
Pametni sat Havit M9021Ekran 1.69˝TFT potpuno osjetljiv na dodirFunkcije:Praćenje otkucaja srca, krvnog tlaka i kisika, optički senzor za zapešće bilježi varijabilnost otkucaja srcai automatski prati broj otkucaja srca u stvarnom vremenu cijeli dan.S ugrađenim višestrukim informacijskim podsjetnicima mogu se primati SMS poruke i SNS obavijesti izravno na svoj uređaj(uključujući Facebook, Twitter, WhatsApp, Line i Instagram).Također mogu se prekinuti dolazni telefonski pozivi.Funkcija spavanja - praćenje kvalitete sna.12 modula vježbanja: trčanje na otvorenom, trčanje u zatvorenom, hodanje na otvorenom, vožnju bicikla na otvorenom,vožnju bicikla u zatvorenom, kriket, plivanje u bazenu i plivanje u otvorenim vodama, za entuzijaste laganih sportova.Rezolucija ekrana: 240x280pikselaBluetooth v5.1 čip: GR5155; Lokacija putem mobitela;upravljanje glazbomBaterija: 200mAh; (do 30dana na čekanju)Materijal kućišta: čelikMaterijal: cink+silikonOtpornost IP67 (prašina,kraći kontakt s vodom,kiša,pranje ruku...)U pakiranju i + zaštitna folija za ekranKompatibilan sa iOs i Android sustavomJamstvo 12 mjeseci
Havit pametni sat M9021: crni
Havit pametni sat M9021: crni
42,74 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe