VIVAX COOL klima uređaj ACP-12CH35AEVIs R32, GRAY MIRROR

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u ... Pročitaj cijeli opis
636,65 €
1-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Alles ponudi
Ponuda trgovine Alles za proizvod VIVAX COOL klima uređaj ACP-12CH35AEVIs R32, GRAY MIRROR. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
Snaga grijanja (u kW)
3.81 kW
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F74EF6
Prijavi grešku
Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. VIVAX COOL, inverter klima ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRRORSet unutarnja i vanjska jedinica namjenjena za hlađenje i grijanje prostorije od 26 do 35 m2.Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. V design serija predstavlja ono najbolje i najkvalitetnije što Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi.Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka dok vanjska ima grijače kompresora i kondenzatora čineći je iznimno učinkovitom u modu grijanja. 3D protok zraka omogućit će da zrak prodire do svakog kuta prostorije a završna obrada i kvaliteta izrade do zadnjeg detalje ostavit će Vas bez daha.Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju.Želite li u svakom trenutku kontrolirati Vaš klima uređaj dostupan je WiFi modul čijom kupnjom možete proširiti funkcije ovog uređaja. Osim paljenja i gašenja preko mobilne aplikacije postavite timer, saznajte u kojem modu radi i dijagnosticirajte potencijalni kvar.Osim svih nabrojanih prednosti ovaj uređaj Vam dopušta svojim jedinstvenim izgledom da iskočite iz okvira klasičnih klima uređaja i dodate još jedan estetski detalj u Vaš prostor.Siva unutarnja jedinca sa reflektirajućim crnim panelom, donijet će novu dimenziju u vaš dom na koju nitko neće ostati ravnodušan..
VIVAX COOL klima uređaj ACP-12CH35AEVIs R32, GRAY MIRROR
VIVAX COOL klima uređaj ACP-12CH35AEVIs R32, GRAY MIRROR
636,65 €
u Alles

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe