OATLY Zobena krema za kuhanje iz ekološkog uzgoja  250ml

OATLY Zobena krema za kuhanje iz ekološkog uzgoja 250ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Oatly zobena krema za kuhanje je odličan proizvod ekološkog izvora, koji može u cijelosti zamijeniti kremu od kravljeg mlijeka. Pogodna je za korištenje u svim vrstama... Pročitaj cijeli opis

2,59 €
2-7 dana
Cijena s dostavom
6,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o biobio.hr ponudi
Ponuda trgovine biobio.hr za proizvod OATLY Zobena krema za kuhanje iz ekološkog uzgoja 250ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0032CEFB
Prijavi grešku

Oatly zobena krema za kuhanje je odličan proizvod ekološkog izvora, koji može u cijelosti zamijeniti kremu od kravljeg mlijeka. Pogodna je za korištenje u svim vrstama kuhanja. Zbog niskog sadržaja masnoće (13%) i što ne sadrži laktoze, izvrstan je dodatak juhama, preljevima i desertima.

Sastojci: zobeni temeljac (voda, ekološki zob 10%), ulje ogrštice (Brassica rapa L. ssp. Sylvestris), palmino ulje, emulgator: rapeseed lecithin, stabilizator: ksantan, morska sol.
Hranjiva vrijednosti na 100 ml: energija 600 kJ/ 150 kcal, bjelančevina 1 g, ugljikohidrata 9.5 g - od toga šećeri 3.5 g, masti 13 g - od toga zasićene 3 g , vlakna 0.7 g, natrij 0.04 g.

Neto količina: 250 ml
Porijeklo: Švedska
Proizvođač: Oatly, Švedska

EKO - znači da proizvod ima certifikat Eurolist koji jamči da je najmanje 95% sastojaka proizvoda poljoprivrednog podrijetla organski uzgojeno (uzgoj mora biti u skladu sa strogim europskim propisima).

OATLY Zobena krema za kuhanje iz ekološkog uzgoja  250ml
OATLY Zobena krema za kuhanje iz ekološkog uzgoja 250ml
2,59 €
u biobio.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe