DRAGON EGG ENLARGED Ruksak®

DRAGON EGG ENLARGED Ruksak®

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=EI99V67],#html-body [data-pb-style=J5UPW2U],#html-body [data-pb-style=MN8GQGC]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;bac... Pročitaj cijeli opis
189,99 €
3-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o booster.hr ponudi
Ponuda trgovine booster.hr za proizvod DRAGON EGG ENLARGED Ruksak®. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FCF10C
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=EI99V67],#html-body [data-pb-style=J5UPW2U],#html-body [data-pb-style=MN8GQGC]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;width:50%;align-self:stretch}#html-body [data-pb-style=EI99V67],#html-body [data-pb-style=J5UPW2U]{background-size:contain;width:8.33333%}#html-body [data-pb-style=J5UPW2U]{width:41.6667%;align-self:flex-start}

Dragon Egg Enlarged® 30 litreni ruksak je kapacitetom nešto veća verzija od najprodavanijeg modela Direct Actiona - Dragon Egg ruksaka®. Nova verzija neće se dokazati samo u svakodnevnoj upotrebni nego se lako može prilagoditi i kao trodnevni patrolni ruksak.

Ruksak je izrađen od kombinacije materijala Cordura® 500D i laserski rezanog laminata. Sadrži dva džepa za sustav hidratacije - jedan unutarnji i jedan vanjski na stražnjem dijelu. Stražnji džep, zahvaljujući upotrebi meke pjene, može se koristiti i za nošenje tableta ili laptopa do 15".

Unutar glavnog pretinca nalazi se mrežasti džep s patentnim zatvaračem namijenjen sitnicama. Prednji džep opremljen je organizatorom koji omogućuje organiziranje vaše opreme, uključujući male radio uređaje. Na bočnim stranama nalaze se džepovi namijenjeni boci za vodu ili sitnicama.

Na prednjoj strani ruksaka nalazi se dodatni, mali džep obložen mekim velurom, koji vam omogućuje sigurno nošenje naočala bez straha od mogućih ogrebotina.

S prednje strane također se nalazi mekani čičak za jednostavnu personalizaciju. Naramenice i pojasne trake na prednjoj strani djelomično su prekrivene laserski rezanim modularnim sustavom koji je kompatibilan s MOLLE/PALS.

Ručka je izrađena od paracorda uža. U slučaju nužde, ručka se može raspetljati tako onda imate uže duljine 5.5 metara.

Profilirane naramenice i odvojivi pojas oko struka, garantiraju stabilnost prilikom nošenja ruksaka, čak i prilikom dinamičnih aktivnosti. Pojas za oko struka može se koristiti zasebno s dodatnim parom laganih naramenica koje su uključene u set.

Fotografija je informativnog karaktera.

Značajke:

Težina: 2200 grama
Kapacitet: 30 litara
Dimenzije: 22x31x49 cm

DRAGON EGG ENLARGED Ruksak®
DRAGON EGG ENLARGED Ruksak®
189,99 €
u booster.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe