Ruksak DRAGON EGG® MkII

Ruksak DRAGON EGG® MkII

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dragon Egg je lagan i svestran ruksak dizajniran za vojne i policijske djelatnike. Srednje je veličine, izrađen u različitim jednobojnim i maskirnim verzijama što ga ...
Pročitaj cijeli opis
159,99 €
3-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o booster.hr ponudi
Ponuda trgovine booster.hr za proizvod Ruksak DRAGON EGG® MkII. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FCF10E
Prijavi grešku

Dragon Egg je lagan i svestran ruksak dizajniran za vojne i policijske djelatnike. Srednje je veličine, izrađen u različitim jednobojnim i maskirnim verzijama što ga čini idealnim izborom za lovce i ljubitelje aktivnosti u prirodi. Također dolazi u boji snow camo (snježno maskirna) - PenCott SnowDrift™ namijenjen zimskim aktivnostima. Odabrani maskirni uzorci/boje su slabijeg intenziteta što ga čini savršenim ruksakom za svakodnevnu upotrebu. Ako tražite MOLLE (modularna lagana oprema za nošenje tereta) ruksak za vaš laptop, tablet, iPad, itd., ili samo čvrstu bazu za BOB (bug out bag) – Dragon Egg izrađen od Direct Action® najbolji je omjer kvalitete za vaš novac.

Dragon Egg Mk II je ruksak od 25+ litara pogodan za kratke patrolne dužnosti ili svakodnevnu upotrebu. Ruksak sadrži tri pretinca s patentnim zatvaračem. Glavni pretinac sadrži unutarnju hidraulički rukav i mrežasti džep. Glavni pretinac također ima središnji izlaz za cijev namijenjen hidracijskoj cijevi. Stražnji džep ima podstavljeni rukavac koji se može koristiti za sigurno nošenje višenamjenskih radio-uređaja odnosno uređaja do veličine 15” laptopa. Prednji džep sadrži mrežasti džep sa zatvaračem i unutarnji organizator za blokove, GPS, pribor za pisanje i ostale manje dodatke. Dva redizajnirana bočna džepa mogu pohraniti male i tanke predmete. Džepovi su opremljeni elastičnim širenjem kako bi se mogla staviti boca od 1 litre. Ruksak također ima meki vješalac s patentnim džepom za naočale, mobitel i slično. Ruksak ima mrežu lanaca duž prednje šavne ploče koja služi za pričvršćivanje bilo kakvih karabinerova te slične opreme. Laserski sistem rezanja kompatibilan s MOLLE/PALS čini ruksak ne samo potpuno modularan nego i dalje održava izgled niskog profila. Zahvaljujući obliku jajeta, ruksak ima manju visinu i širinu od ostalih ruksaka istog kapaciteta. Sustav suspenzije temelji se na udobnim trakama za ramena i unutarnjim ukrućenjem u stražnjoj ploči. Remen je odvojiv. Izrađen od trajne 500D Cordura najlonske tkanine s vodootpornim svojstvom. Combat Vent System®, inovativni ventilacijski sustav koji se koristi u ruksaku pruža veću udobnost za korisnika. Izrađen kontuiranim pjenastim profilima s višestrukim zračnim kanalima koji su kombinirani s prozračnom mrežicom, CVS održava stražnji dio što povećava cirkulaciju zraka koja sprječava stvaranje topline i znojenje, dok kruta pjena osigurava udobnost i stabilnost.

Značajke:
• Laserski rezani prorezi MOLLE/PALS sustava
• Dvosmjerni YKK patentni zatvarači
• Glavni pretinac ima unutarnju mrežu i hidratacijski džep
• Dva dodatna vanjska džepa
• Redizajnirani bočni džepovi opremljeni elastičnom ekspanzijom
• Dodatni stražnji odjeljak sa zatvaračem za hidratantni mjehur, odnosno podstavljeni rukavac za zbrinjavanje tehnologije
• Paracord način povlačenja ručki (sadrži dvije trake po 2.5m)
• Dodatne bočne ručke
• Naramenice se mogu brzo otpustiti
• D-Ring postavljene točke
• Trake s kopčama namijenjene zadržavanju bočnih i doljnjih dijelova
• Mreža lanaca za pričvršćivanje dodatnih predmeta
• Čičak ploča (12 x 8 cm/ 4,7 x 3,1 inch) za ID zakrpe/ambleme
• Izrađena od 500D Cordura tkanine
• Sve klipse i kopče izrađene Duraflex/WooJin
• PenCott, Kryptek i Multicam kamuflaže tretirane su NIR-om
Ruksak DRAGON EGG® MkII
Ruksak DRAGON EGG® MkII
159,99 €
u booster.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe