Plavac mali OPG Jurović

Plavac mali OPG Jurović

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Plavac mali OPG Jurović iz Kune na poluotoku Pelješcu. Crno vino rubin crvene boje srednjeg intenziteta. Aromatskim profilom dominiraju arome crnog voća, tamne šljive, cr... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Okusime.com ponudi
Ponuda trgovine Okusime.com za proizvod Plavac mali OPG Jurović. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FE790D
Prijavi grešku
Plavac mali OPG Jurović iz Kune na poluotoku Pelješcu. Crno vino rubin crvene boje srednjeg intenziteta. Aromatskim profilom dominiraju arome crnog voća, tamne šljive, crne višnje i kupine. Na paleti vino je srednjih kiselina te izraženih tanina koji dominiraju nešto jednostavnijim i kraćim završetkom. Srednjeg je tijela sa nešto višim alkoholima. Osim vina Plavac mali, OPG Jurović proizvodi i kvalitetniju verziju ovog plavca nazvanog Dračevica za kojeg se probire grožđe najbolje kvalitete sa stare loze. Vina obitelji Jurović možeš uživati i u ambijentu njihove stoljetne konobe na adresi Kuna 43, 20244 Kuna Pelješac. Uz vino dočekat će te i kruh ispod peke te domaći pršut i sir. Za ljubitelje morskih delicija tu su slani i marinirani inćuni iz limunovog soka ili octa.


Ministar zdravstva upozorava: Prekomjerno konzumiranje alkohola šteti zdravlju!
Plavac mali OPG Jurović
Plavac mali OPG Jurović
7,00 €
u Okusime.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe