Dreamies Creamy Snacks - Piletina (44 x 10 g)

Dreamies Creamy Snacks - Piletina (44 x 10 g)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Savršeni trenuci odmora za vašeg malenog gurmana: Dreamies Creamy Snacks ukusne su poslastice koje vašem ljubimcu pružaju nezaboravan užitak između obroka. Radi se o hran... Pročitaj cijeli opis
27,39 € -19 %
22,09 €
2-4 dana
-19 %27,39 €
s dostavom 23,58 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
23,58 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Dreamies Creamy Snacks - Piletina (44 x 10 g). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FE873B
Prijavi grešku
Savršeni trenuci odmora za vašeg malenog gurmana: Dreamies Creamy Snacks ukusne su poslastice koje vašem ljubimcu pružaju nezaboravan užitak između obroka. Radi se o hrani za mačke koja sadržava visoki udio vlažnosti i privlačne je kremaste teksture. Zahvaljujući izvrsnu okusu, mnoge je mačke vrlo rado prihvaćaju. Dreamies Creamy Snacks dodatna je hrana koju svojem ljubimcu možete davati svakodnevno. Pogodna je također za mlade mačke. Ova poslastica sadržava taurin, ali ne i nepotrebne dodatke kao što su šećer, umjetna bojila i arome. Možete birati između više ukusnih vrsta. Dreamies Creamy Snacks u pregledu: dodatna hrana za mačke pogodno i za mačiće te mlade mačke za neodoljivi užitak: idealna poslastica za međuobrok ukusna krema: kremasta tekstura, s visokim sadržajem vlage s mesom ili ribom: kao izvori dragocjenih proteina sadržava taurin bez dodanog šećera bez dodatka umjetnih bojila i aroma više ukusnih varijanti: možete birati različite okuse pojedinačno pakirana: savršena za putovanja
Dreamies Creamy Snacks - Piletina (44 x 10 g)
Dreamies Creamy Snacks - Piletina (44 x 10 g)
22,09 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe