FOREVER pametni sat ForeVive 2 Slim SB-325, ružičasto zlatna

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pratite svoje zdravlje i tjelesnu aktivnost u visokom stilu

U 21. stoljeću tehnologija prednjači. Sat je gadget koji bi stvarno trebao biti u toku. Forever For...
Pročitaj cijeli opis
56,05 €
3-5 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
59,94 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 11:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihama

Cijena je osvježena danas od 10:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi

Proizvođač
Izgled
Kompatibilan sa
Mjerač otkucaja srca
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FF5104
Prijavi grešku
Pratite svoje zdravlje i tjelesnu aktivnost u visokom stilu

U 21. stoljeću tehnologija prednjači. Sat je gadget koji bi stvarno trebao biti u toku. Forever Forevive 2 Slim pametni sat spaja inovativnost i klasičnu eleganciju. To je svestrani dodatak vašoj odjeći i funkcionalan alat za svakodnevnu upotrebu. Udobnost sata poboljšana je 2.5 D tehnologijom – zaobljeni rubovi zaslona vizualno proširuju prostor zaslona.

Stiliziraj sat prema svom ukusu

Forevive 2 Slim je izvrstan pametni sat i za žene i za muškarce. Sve zahvaljujući pravilnom dizajnu sata i dvije opcije osnovne boje na izbor – crna ili ružičasto zlatna. Dolazi s dva remena unisex veličine – mekim silikonskim i mrežastom narukvicom poput nakita. Zahvaljujući ovoj pogodnosti, uređaj će se savršeno uklopiti u vaš outfit, bilo da se radi o sportskoj trenirci ili elegantnoj košulji. Dodatnu slobodu pružaju izmjenjive teme brojčanika i leptir mehanizam za kopčanje, koji je među najpopularnijim rješenjima na tržištu.

Prebacite se aktivan način rada

Forevive 2 Slim omogućuje vam odabir iz niza sportskih načina. Najpopularnije opcije, poput hodanja, trčanja, trake za trčanje, vožnje bicikla ili plivanja, poboljšane su jogom, nogometom, odbojkom, košarkom, bejzbolom, stolnim tenisom, badmintonom, preskakanjem užeta ili ekstremnim penjanjem. Izvođenje niza vježbi olakšavaju ugrađena štoperica i mjerač vremena. Pulsomjer će vam omogućiti bolje praćenje vašeg tijela tijekom treninga, a učinak vašeg truda pokazat će pedometar, brojač potrošenih kalorija i mjerenje udaljenosti. Namjenska aplikacija za pametni telefon bilježi povijest aktivnosti i omogućuje vam postavljanje vlastitih ciljeva vježbanja.

Pametni sat podržava zdravi stil života

Naše zdravlje i dobrobit jamči učinkovit san, odgovarajuća hidratacija i odgovarajuća količina tjelovježbe. Forevive 2 Slim pomaže u boljoj kontroli svih gore navedenih područja. Sat ima funkciju praćenja sna koja će pridonijeti kvaliteti noćnog odmora. Prikupljeni podaci omogućit će vam da odredite uvjete koji vam daju najbolju kvalitetu sna. Podsjetnici o neaktivnosti i pravilnoj hidrataciji pomoći će povećati tjelovježbu i potrošnju vode tijekom dana. Osim toga, Forevive 2 Slim je opremljen funkcijom vježbe disanja koja pomaže u opuštanju i smanjenju stresa. Uz podršku pametnog sata Forever učinkovito ćete unijeti promjene u svoj život na bolje.

Bolja organizacija

Uz Forevive 2 Slim uvijek ćete biti u toku. Sat je lagan, praktičan i praktičniji za korištenje od telefona. Zaslon pametnog sata prikazuje obavijesti iz mobilnih aplikacija, tekstualne poruke i dolazne pozive. Postavite podsjetnike i nemojte propustiti važan rok. Udobna budilica na vašem zapešću probudit će vas ugodnim vibracijama, a da ne ometa san osobe koja dijeli vašu spavaću sobu.

Upravljanje preko zaslona sata

Ne morate prekidati svoju aktivnost da biste otišli po svoj telefon. Glazbom na pametnom telefonu možete upravljati sa zapešća, što je posebno korisno prilikom vježbanja ili obavljanja kućanskih poslova. Možete i daljinski snimiti fotografiju pa grupne fotografije i savršeni selfiji više neće biti izazov. Možete gledati u ekran pametnog sata i čitati vremensku prognozu. Ako zaboravite gdje ste ostavili sat ili telefon, možete brzo locirati jedan uređaj koristeći drugi!

Vodootporni dizajn

Forever Forevive 2 Slim je lagan i udoban, osim što je izdržljiv i otporan na prašinu i vodu, s najvišom ocjenom IP68. Dizajn vam omogućuje da zaboravite da imate elektronički uređaj pri ruci. Satu ne može naštetiti visoka vlaga, kiša, tuširanje ili čak dugotrajno plivanje u bazenu.

Baterija od 180 mAh vašeg sata omogućuje rad do 15 dana. Jednom ga potpuno napunite i koristite ga dugo vremena. Zaslon je veličine 1,22 inča, jednostavan za čitanje i ugodan za korištenje. Pokretom zgloba uključit ćete pozadinsko osvjetljenje zaslona. Pametni sat Forevive 2 Slim i namjenska aplikacija Forever na poljskom jeziku kompatibilni su s iOS-om i Androidom. Sat se na pametni telefon povezuje najnovijom verzijom Bluetooth tehnologije – 5.0.
FOREVER pametni sat ForeVive 2 Slim SB-325, ružičasto zlatna
FOREVER pametni sat ForeVive 2 Slim SB-325, ružičasto zlatna
56,05 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe