APPLE pametni sat Watch Series 8 Aluminium 41mm GPS, Starlight (Sport Band, Starlight)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Najnoviji pametni sat Apple Watch Series 8 opremljen je najjačim prednjim staklom ikada s velikim otporom, velikim i uvijek uključenim Retina zaslonom, novim dodacima i b... Pročitaj cijeli opis
489,00 €
2-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mobiri.hr ponudi
Ponuda trgovine Mobiri.hr za proizvod APPLE pametni sat Watch Series 8 Aluminium 41mm GPS, Starlight (Sport Band, Starlight). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
eSim
da
GPS prijamnik
da
Izgled
Kompatibilan sa
iOS
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02001A04
Prijavi grešku
Najnoviji pametni sat Apple Watch Series 8 opremljen je najjačim prednjim staklom ikada s velikim otporom, velikim i uvijek uključenim Retina zaslonom, novim dodacima i brzim punjenjem. Apple Watch Series 8 svojim inovacijama, visokom izdržljivošću i funkcijama predstavlja savršenog partnera u svakodnevnom životu – kako tijekom vježbanja i na poslu, tako i u slobodno vrijeme. Tu su nove funkcije poput detekcije prometnih nezgoda ili mjerenja tjelesne temperature za još bolju analizu menstrualnog ciklusa. Pametni sat omogućuje i korištenje aplikacija Apple Music i Podcasts, a sve vrste obavijesti dostupne su za pregled, a zahvaljujući ugrađenom GPS modulu i nadmorska visina indikator, možete zabilježiti svoju stazu treninga ili planinarenje.

Apple Watch Series 8 potiče zdrave navike i pomaže u praćenju svega što je važno. Pametni sat precizno bilježi aktivnost, štiti vaš sluh, detektira padove i prometne nesreće, prati vaše zdravlje, motivira na kretanje, prati rad srca i nudi razne programe treninga. Na velikom zaslonu se mogu se pronaći podaci o vježbanju i napretku, bilo da trčite u šumi ili plivate. Sat će se pobrinuti za vaš društveni život: ugodno pregledavati obavijesti s vašeg telefona i puštati glazbu. Nudi plaćanja putem Apple Pay. S poboljšanim akcelerometrom za otkrivanje prometnih nesreća i padova, sat također može automatski nazvati hitne službe, poslati im lokaciju i obavijest kontaktima za hitne slučajeve.

Uživajte u objedinjenim značajkama koje pružaju korisne informacije o vašem zdravlju i aktivnosti. Apple Watch Series 8 ima novi senzor koji mjeri tjelesnu temperaturu dok spavate, omogućujući vam da razumijete svoj menstrualni ciklus i ovulaciju kao nikada prije. Kada ste pod stresom, značajka Reflection u aplikaciji Mindfulness pomoći će vam da postavite cilj i smirite se gledajući prekrasnu animaciju. Poboljšana aplikacija Sleep radi s vašim iPhoneom kako bi pratila kako spavate i omogućuje vam da stvorite redovitu rutinu kako biste naučili odlaziti u krevet u prikladno vrijeme. Trendovi spavanja pokazuju vam koliko dobro ispunjavate svoje ciljeve. Uz taktilna upozorenja, pametni sat će vam pomoći da odbrojite preporučenih 20 sekundi pranja ruku. Ako pokušavate dobiti napadaj panike u današnjem stresnom svijetu, upotrijebite aplikaciju Disanje da udišete i izdišete s vama kako biste se smirili. Bit ćete impresionirani aplikacijom Detekcija kisika u krvi ili EKG.

Jedinstveni sat Apple Watch Series 8 omogućuje vam da ga prilagodite svom ukusu. Birajte između raznih ekskluzivnih stilova brojčanika, funkcionalnih rasporeda zaslona i posljednje, ali ne manje važno, elegantnih, elegantnih remena za svaku priliku. Možete postaviti uvjete na prilagođenim brojčanicima tako da odgovaraju onome što radite, tako da možete jednostavno pratiti podatke o kiši, vjetru i nadmorskoj visini dok, primjerice, vozite bicikl. Osim toga, možete čak poslati elektroničkom poštom ili SMS-om i podijeliti s obitelji i prijateljima izrađene brojčanike sata. Izvrstan dizajn sata nadopunjuju i materijali i izrada – kućište sata izrađeno je od 100-posto ekološki prihvatljivog recikliranog aluminija, a iznimno veliki OLED Retina zaslon impresionira čvrstim staklom i izvrsnom čitljivošću na sunce, visoka rezolucija, svjetlina do 1000 nita i izvrsna reprodukcija boja. Ekran s tankim okvirom proteže se do rubova i elegantno prati obline kućišta.
APPLE pametni sat Watch Series 8 Aluminium 41mm GPS, Starlight (Sport Band, Starlight)
APPLE pametni sat Watch Series 8 Aluminium 41mm GPS, Starlight (Sport Band, Starlight)
489,00 €
u Mobiri.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe