Timberland TB1796 096 - M (54)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Timberland Timberland je marka za one koji cijene otvoreni prostor i boravak u njemu. Sunčane i dioptrijske naočale Timberland nude kvalitetnu izradu i detalje izrađene k... Pročitaj cijeli opis
71,00 €
13-15 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 13 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 21:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eyerim ponudi
Ponuda trgovine Eyerim za proizvod Timberland TB1796 096 - M (54). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0200626F
Prijavi grešku
Timberland Timberland je marka za one koji cijene otvoreni prostor i boravak u njemu. Sunčane i dioptrijske naočale Timberland nude kvalitetnu izradu i detalje izrađene kako bi izdržali prirodne elemente. Timberlandov je moto: ”biti dobro i činiti dobro”. Za koga su? Dioptrijske naočale Timberland TB1796 096 dio su najnovije zbirke Timberland pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov wayfarer oblik čini Timberland TB1796 savršenim izborom, posebno za okrugla, ovalna i srcolika lica. Materijali Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest lagana plastika, koja pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Besplatna dostava Kupite svoje naočale Timberland TB1796 096 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Timberland TB1796 096 - M (54)
Timberland TB1796 096 - M (54)
71,00 €
u Eyerim

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe