USISAVAČ TESLER PREMIUM TTJN501

USISAVAČ TESLER PREMIUM TTJN501

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Usisavač Tesler lijepog je dizajna, kompaktinih dimenzija, s više različitih funkcija. Dolazi s integriranom vrećisom za prašinu i vodu i sustavom filtracije u tri stupnj... Pročitaj cijeli opis
388,49 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
393,49 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Ponuda trgovine kingtrade.hr za proizvod USISAVAČ TESLER PREMIUM TTJN501. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Mokro usisavanje
da
Snaga (W)
1600
Veličina posude (l)
30
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0200D342
Prijavi grešku
Usisavač Tesler lijepog je dizajna, kompaktinih dimenzija, s više različitih funkcija. Dolazi s integriranom vrećisom za prašinu i vodu i sustavom filtracije u tri stupnja. Profsionalno uklanja i najfiniju prašinu.Tehnički podaci usisavača: nazivni napon: 110 - 220 Vfrekvencija: 50/60 HzNazivna snaga: 1600 WUsisna snaga 18 kPaMaterijal spremnika: PPZapremnina spremnika: 30 LRazina buke: 78 dBSadržaj pakiranja usisavača:UsisavačCrijevo 2 mCrijevo za zračni alat, 2mTeleskopska cijev fi 32 mmČetka za tepihe fi 32 mmMala četkica fi 32Mala mlaznica
USISAVAČ TESLER PREMIUM TTJN501
USISAVAČ TESLER PREMIUM TTJN501
388,49 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe