Fabric Scoop Sport Radius

Fabric Scoop Sport Radius

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izmislite svoju vožnju Uživajte u neusporedivoj udobnosti i performansama u sedlu oblikovanom za vas. Dolazeći u tri profila... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
56,80 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Fabric Scoop Sport Radius. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0200DAAC
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Izmislite svoju vožnju Uživajte u neusporedivoj udobnosti i performansama u sedlu oblikovanom za vas. Dolazeći u tri profila, ovisno o vašem stilu vožnje, revolucionarni dizajn iznova osmišljava izradu sedla kako bi stvorio nevjerojatno odzivno, udobno, lagano i izdržljivo sedlo. Ugrađena udobnost Vrhunski dizajn sedla nadograđuje udobnost svake vožnje. Jedinstvena trodijelna konstrukcija uklanja kompresiju i napetost koja se mogu naći u tradicionalnim tvrdim sedlima s rastegnutim pokrivačem. To radimo spajanjem vodootporne mikrofibre ravno na fleksibilnu podlogu, omogućujući nam upotrebu mekše pjene, pružajući vam dodatnu udobnost, kamo god krenuli. Dizajniran samo za vas Bez obzira na vaš stil vožnje bicikla, za vas imamo sedlo Scoop. Isprobajte 'ravni' profil ako se želite spustiti da biste varali vjetar i stavite manje tereta na sedlo. 'Plitko' je ako vam treba sedlo za sve vrste vožnje, uravnotežujući udobnost i kretanje s blago zakrivljenim profilom, fleksibilnom bazom i pjenom male gustoće. 'Radius' je ako volite sjediti uspravno i uživati u ugodnoj vožnji. Izdržljiv i fleksibilan Jedinstveni dizajn sedla ne samo da vam pruža veliku udobnost, već je i zalijepljeni poklopac izuzetno jednostavan za čišćenje, glatkih linija i vrhunske trajnosti. Radijus je za krstarenje Profil Radius ima zaobljeni oblik kroz stražnji dio i maksimalno oblaganje. Profil Radius dizajniran je za uspravan položaj vožnje; tipično bicikli u ovoj kategoriji imaju upravljač nešto viši od sedla, zbog čega vozač sjedi viši i zahtijeva najviše obloga kako bi podnio svoju težinu. Nagrađivana tehnika gradnje Fleksibilna baza i mekana pjena Tri profila koja odgovaraju vašem stilu vožnje Pogodno za sve biciklističke discipline Višestruki pobjednik "Najbolji u testu"
Fabric Scoop Sport Radius
Fabric Scoop Sport Radius
49,90 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe