Babolat Boost Rafa Strung L2

Babolat Boost Rafa Strung L2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Bilo da ste početnik, ponovno počinjete igrati tenis ili tražite učinkovit okvir s kojim je lako igrati, Boost je stvoren za... Pročitaj cijeli opis
136,00 € -28 %
98,40 €
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 10:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 14:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Za sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02024138
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Bilo da ste početnik, ponovno počinjete igrati tenis ili tražite učinkovit okvir s kojim je lako igrati, Boost je stvoren za vas! Izravno inspiriran reketom Rafaela Nadala, Rafa boost omogućit će vam da pogađate smasheve, drop shotove i aseve s lakoćom šampiona. PREDNOSTI LAKOĆA Teški drveni reketi pripadaju prošlom stoljeću. Dobro došli u 2020! Boost Aero reket ponosno predstavlja novu generaciju, s potpuno grafitnom strukturom. Ova se tehnologija koristi za najbolje teniske rekete i vrlo je lagana, bez kompromisa u robusnosti ili životnom ciklusu. VLAST Šteta bi bilo odustati od tenisa jer nemaš Rafinu ruku! Ono što vam treba je reket koji se lako drži i koji će vam pomoći da proizvedete više snage da poboljšate svoju igru. Boost Aero reket je posebno dizajniran imajući to na umu. Reket od karbonskih vlakana koji nudi dodatnu snagu koja vam je potrebna. UPRAVLJIVOST Jeste li (opet) počeli igrati tenis zbog nevjerojatnog bekhend udarca jednom rukom koji ste vidjeli na TV-u? Čak i ako to ne možemo obećati, jamčimo da je ovaj reket izuzetno okretan. Osmišljen je da bude lagan i uravnotežen kako bi izbjegao umor vaše ruke tijekom vremena i povećao vaše šanse za pobjedu.
Babolat Boost Rafa Strung L2
Babolat Boost Rafa Strung L2
98,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe