Babolat X-Feel Lite Grey/Blue

Babolat X-Feel Lite Grey/Blue

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osjetite kontrolu i živite svoju igru maksimalno. Osmislili smo asortiman X-Feel s najvećom pažnjom na detalje, tako da može... Pročitaj cijeli opis
208,00 € -45 %
114,40 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat X-Feel Lite Grey/Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020241CA
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osjetite kontrolu i živite svoju igru maksimalno. Osmislili smo asortiman X-Feel s najvećom pažnjom na detalje, tako da možete izraziti svoj talent. Otkrijte reket koji kombinira snagu i preciznost s tehnologijom MetricFlex. Patentirana tehnologija, dizajnirana da maksimizira svaki vaš udarac. X-Feel Lite je savršen za natjecatelje s obrambenom igrom. Manevarska sposobnost je povećana dizajnom prednjeg svjetla i srednje osovine, kako bi se suprotstavili svim udarcima vašeg protivnika. PREDNOSTI VLAST Povećajte svoju udarnu snagu. Bez obzira na vrstu vaše igre, ovaj reket je dizajniran da maksimizira vaše pokrete. Dobijte snagu na svim udarcima. PRECIZNOST Usavršite preciznost svakog svog udarca. Jedinstvena fleksibilnost drške čini je podatnijom pri postavljanju udaraca za postizanje preciznosti i postizanje pobjednika. IZDRŽLJIVOST Smatrate da je izdržljivost vašeg reketa bitan kriterij odabira. Dijelimo vaša očekivanja. Od dizajna okvira do tehničkog bušenja ušica, X-Feel reket dizajniran je da vam jamči izdržljivost. METRICFLEX Tehnologija Metric Flex posebno je dizajnirana kako bi ponudila jedinstvenu fleksibilnost (bočno / frontalno). Njegova struktura je jedinstvena i patentirana. Čvrstoća drške se prilagođava kako bi se maksimizirao svaki vaš pokret: fleksibilnija osovina prilikom postavljanja zaveslaja i čvršća kada udarate kako bi se zajamčila snaga i preciznost. SIDE FORCE TWINS Tehnologija Side Force Twins nudi bolju izdržljivost okvira reketa, s izmjeničnim ušicama (na 3 sata i 9 sati) koje čuvaju karbonska vlakna kada se okvir izbuši. CARBON SLIMPLIES Tehnologija CarbonSlimplies nudi dugotrajnu krutost osovine s dodatnim karbonskim pločama ugrađenim u njen dizajn za veću izdržljivost. AERO+ Okvir reketa dizajniran s ugrađenim ušicama. Ova struktura nudi bolji prodor kroz zrak za više snage i manevriranja. XP AERO TUBING TEHNOLOGIJA Ovalni oblik presjeka, dizajniran da poveća krutost okvira i pomogne u preciznosti.
Babolat X-Feel Lite Grey/Blue
Babolat X-Feel Lite Grey/Blue
114,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe