Babolat Propulse Fury 3 Clay Men Grey/Aero 41

Babolat Propulse Fury 3 Clay Men Grey/Aero 41

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Dosegnite nove visine s Propulse Fury 3. Ovaj kultni stil iz Babolat asortimana tenisica je ažuriran, ali ostaje isti u srcu... Pročitaj cijeli opis
169,00 € -11 %
149,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Propulse Fury 3 Clay Men Grey/Aero 41. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020271FA
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Dosegnite nove visine s Propulse Fury 3. Ovaj kultni stil iz Babolat asortimana tenisica je ažuriran, ali ostaje isti u srcu. To je preuređena ultradinamična cipela dizajnirana da izdrži veći udar tako da možete sigurno uzvratiti čak i najteže snimke. PREDNOSTI PODRŠKA Potplat je u potpunosti prerađen kako bi pružio nenadmašnu potporu koja čini vaša stopala mekim i zaštićenim. Dinamičan oblik znači da se možete kretati brže i igrati najhrabrije udarce. UDOBNOST Gornjište Propulse Furyja ima zaštitni poliuretanski premaz s generativnim uzorkom za izvanrednu udobnost i visoku izdržljivost. Integrirani jezik (360° Fit) drži vaše stopalo na mjestu i udobniji je nego što možete zamisliti. IZDRŽLJIVOST Radili smo s Michelinom na stvaranju potplata od posebne vrste gume za svaku površinu terena. Potplat Propulse Fury ima deblji grip, što ga čini najizdržljivijim stilom u cijeloj ponudi. NAPAJANJE POJAS Powerbelt je široka traka koja se omotava oko sredine stopala i nudi iznimnu bočnu potporu i gotovo skrojeno pristajanje oko cijelog stopala. 360° FIT Ugrađeni jezik omogućuje udobno pristajanje oko stopala uz pravu količinu udobnosti. ORTOLIT LIJEVAN OrthoLite uložak je oblikovan kako bi obuhvatio oblik stopala. Svojstva sastava pjene čine iznimnu udobnost, prozračnost i izdržljivost. KPRSX 2 Cijela zona pete zaštićena je EVA pjenom manje tvrdoće koja apsorbira udarce u bilo kojem položaju. MICHELIN PREMIUM TENIS Michelin Premium guma je najizdržljiviji sastav ikada razvijen. Nudi povećanu otpornost i optimalno prianjanje kako bi zadovoljio ekstremne zahtjeve rada teniskih nogu.
Babolat Propulse Fury 3 Clay Men Grey/Aero 41
Babolat Propulse Fury 3 Clay Men Grey/Aero 41
149,90 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe