ROBOROCK robotski usisavač Q7+, bijeli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Podrška za automatsko pražnjenje Dock Pure: Auto-Empty Dock Pure automatski prazni robot nakon čišćenja tako da vi to ne morate i pohranjuje do sedam tjedana otpada. 2700... Pročitaj cijeli opis
498,00 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
503,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Digiexpert.hr ponudi
Ponuda trgovine Digiexpert.hr za proizvod ROBOROCK robotski usisavač Q7+, bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrijeme rada (u min)
180
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02228708
Prijavi grešku
Podrška za automatsko pražnjenje Dock Pure: Auto-Empty Dock Pure automatski prazni robot nakon čišćenja tako da vi to ne morate i pohranjuje do sedam tjedana otpada. 2700 Pa usisne snage: 2700 Pa HyperForce usisavanja lako podiže prljavštinu s poda, izvlači je iz pukotina i izvlači iz tepiha. PreciSense Precision LiDAR: PreciSense LiDAR navigacija stvara precizne karte vašeg doma i učinkovito slijedi rute čišćenja. Usisava i čisti u isto vrijeme: usisava i čisti u isto vrijeme kako bi se uklonila fina prašina koja bi inače promakla usisavanjem. 3D mapiranje: Pogledajte svoj novi dom sa sustavom 3D mapiranja. Dodajte namještaj i podne materijale kako biste virtualno ponovno stvorili svoj dom. Pametne značajke: Koristite rutinske značajke za rješavanje čestih, ali nepredvidivih čišćenja. Uštedite do 4 kata, dodajte zabranjene zone i nevidljive zidove svakoj razini i preuzmite kontrolu svojim glasom. 180 minuta rada: super velika baterija napaja robota do tri sata neprekidnog čišćenja. Nadograđeni sustav četki: četiri ravnine kretanja drže cilindričnu glavnu četku blizu tla za učinkovitije čišćenje na neravnim površinama.
ROBOROCK robotski usisavač Q7+, bijeli
ROBOROCK robotski usisavač Q7+, bijeli
498,00 €
u Digiexpert.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe