100% Speedcraft Soft Tact Black/Smoke Lens

100% Speedcraft Soft Tact Black/Smoke Lens

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Prepun odvažnog ikoničnog stila Speedcrafta, mali okvir Speedcraft XS dizajniran je za manja lica, beskompromisne žene i mla... Pročitaj cijeli opis
169,00 € -33 %
114,00 €
-33 %169,00 €
s dostavom 120,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
120,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 22:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod 100% Speedcraft Soft Tact Black/Smoke Lens. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0203D1BF
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Prepun odvažnog ikoničnog stila Speedcrafta, mali okvir Speedcraft XS dizajniran je za manja lica, beskompromisne žene i mlade sportaše koji zahtijevaju istu izvrsnu liniju vida i drskost kao OG. Značajke Ultra HD leće proizvedene od laganog polikarbonata otpornog na udarce Cilindrična štitna leća sa 6 baza za bolji periferni pogled i zaštitu Vidljivost od 360o za nesmetan pogled i optimalno vidno polje Izmjenjive leće otporne na ogrebotine pružaju 100% UV zaštitu (UV400) Hidrofobna i oleofobna obrada leća odbija vodu, prljavštinu i ulje Lopatice za sljepoočnicu za upravljanje vlagom Podesivi vrhovi za sljepoočnice za savršeno pristajanje Izdržljiv, fleksibilan i lagan TR90 okvir Gumeni vrhovi za nos i sljepoočnice s ultra-prianjanjem osiguravaju sigurno pristajanje bez obzira na to koliko se znojite Dostupno i s HiPER lećama koje definiraju kontrast i fotokromatskim lećama 15 % manji od Speedcraft SL
100% Speedcraft Soft Tact Black/Smoke Lens
100% Speedcraft Soft Tact Black/Smoke Lens
114,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe