Xiaomi Smart Blender

Xiaomi Smart Blender

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Xiaomi Smart Blender može pripremati do 1200 ml toplih i 1600 ml hladnih napitaka. Ima mogućnosti miješanja, dvostrukog način miješanja vrućih i hladnih napitaka te dr... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah

Cijena je osvježena danas od 1:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod Xiaomi Smart Blender. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Priključna snaga (W)
1000
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02053C2D
Prijavi grešku

Xiaomi Smart Blender može pripremati do 1200 ml toplih i 1600 ml hladnih napitaka. Ima mogućnosti miješanja, dvostrukog način miješanja vrućih i hladnih napitaka te drobljenje leda. Jednostavno možete pripremiti ukusne poslastice poput osvježavajućih smoothieja, svježih sokova i ukusnih juha na 8 različitih načina pripreme. Xiaomi Smart Blenderom upravlja se okretanjem i pritiskom OLED kotačića s dvije dodire tipke za jednostavno korištenje. Okretanjem kotačića odabire se način rada, a ujedno služi i kao zaslon na kojem se prikazuje način rada. Dodirivanjem tipki za raspored i otkazivanje poštedjeti će vas muke uz kontrolu jednim dodirom (može se zakazati do 12 h unaprijed).
Miješanje se može regulirati uz 9 promjenjivih brzina za delikatan okus što ovisi o teksturi voća/povrća koji se miješa. Aplikacija Xiaomi Home ima pametno daljinsko upravljanje koje može pomoći u planiranju ili započinjanju miješanja na daljinu, slanja recepata u oblak i otključavanju svijeta hranjivih i ukusnih poslastica. Pomoću 8 oštrica od nehrđajućeg čelika može sjeckati pod više kutova i temeljito miješati. Debele, oštre, nazubljene oštrice od nehrđajućeg čelika omogućuju sjeckanje pod više kutova čak i najtvrđih sastojaka.

Vrsta proizvoda

Pametni blender

Mogućnosti

Miješanje, dvostruko miješanje, drobljenje leda

Snaga

Miješanje 1000 W
Grijanje: 800-950W

Nazivni napon

220-240 V

Boja

Bijela

Dimenzije

434 x 238 x 299mm

Kapacitet

Hladna pića ~ 1600 ml
Topla pića ~ 1200 ml

Težina

Neto: 5.2 kg
Bruto: 6.1 kg

Materijal

Oštrice od nehrđajućeg čelika
Staklena zdjela
Plastika

Dodatne informacije

9 brzina
pametno upravljanje

Xiaomi Smart Blender
Xiaomi Smart Blender
65,00 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe