Bugaboo Fox 5 kolica sa košarom i sjedalom (više boja)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Veliki kotači otporni na probijanje i napredni ovjes koji osiguravaju glatku vožnjuSigurnosni pojas u 5 točaka s brzim klikom i dodatnom podstavom za dodatnu udobnost i z... Pročitaj cijeli opis
1.279,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 2:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod Bugaboo Fox 5 kolica sa košarom i sjedalom (više boja). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020664F6
Prijavi grešku
Veliki kotači otporni na probijanje i napredni ovjes koji osiguravaju glatku vožnjuSigurnosni pojas u 5 točaka s brzim klikom i dodatnom podstavom za dodatnu udobnost i zaštituKolica dizajnirana za sklapanje, podešavanje i manevriranje samo jednom rukomVisoko ergonomsko sjedalo (59 cm/23,2 inča od poda do sjedala), s 10 cm/3,9 inča rastezljivim naslonom za noge i nadstrešnicom za sunce za vrijeme kada vaše dijete porasteUključena je napredna prozračna kolijevka s gaziranim madracemOdrživost:Održivost izrađena da traje s materijalima vrhunske kvalitete i vodoodbojnim premazom od tkanine bez PFAS-aProizvedeno od bio-baziranih materijala uravnotežene mase, što smanjuje emisiju CO2 za 20%.Ručke upravljača izrađene su od 100% vegetarijanske kožeDizajnirano u Nizozemskoj i izgrađeno u Bugabooovoj vlastitoj tvorniciModularni dizajn podržava popravke i obnovuDobni rasponOd rođenja do cca.4 godine (maks. 22 kg/50 lbs)Kapacitet:Na sjedalu22 kg/50 lbsU košari ispod sjedala10 kg/22 lbs, 39 litara/10,3 galonaMaterijali:Tkanine i punjenje100% poliesterRučke za upravljanje100% izgled PU kožeMadrac100% poliesterUpute za njegu:Pranje i čišćenjeSve tkanine mogu se prati u perilici rublja na 30°C/86°F.Ručke od umjetne kože mogu se čistiti vlažnom krpom.Točne upute uvijek potražite na etiketi za pranje.
Bugaboo Fox 5 kolica sa košarom i sjedalom (više boja)
Bugaboo Fox 5 kolica sa košarom i sjedalom (više boja)
1.279,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe