Termos boca s digitalnim prikazom temperature 500ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
VRHUNSKA KVALITETA: Vakuumski izolirana bočica koja održava hladna pića 24 sata i tople napitke 12 sati. 304 Nehrđajući čelik, kvalitetne izrade. INTELIGENTNI ČIP POSTAVL... Pročitaj cijeli opis
19,78 € -39 %
11,99 €
1-2 dana
-39 %19,78 €
s dostavom 16,77 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
16,77 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Termos boca s digitalnim prikazom temperature 500ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C9271
Prijavi grešku
VRHUNSKA KVALITETA: Vakuumski izolirana bočica koja održava hladna pića 24 sata i tople napitke 12 sati. 304 Nehrđajući čelik, kvalitetne izrade. INTELIGENTNI ČIP POSTAVLJEN NA POKLOPCU: Točno očitava temperature i osjetljiv je na lagani dodir. PRIKAZ TEMPERATURE: LED zaslon temperature trajat će do 80.000 dodira bez promjene baterije. To je 5+ godina korištenjš UKLJUČUJE FILTER […] VRHUNSKA KVALITETA: Vakuumski izolirana bočica koja održava hladna pića 24 sata i tople napitke 12 sati. 304 Nehrđajući čelik, kvalitetne izrade.INTELIGENTNI ČIP POSTAVLJEN NA POKLOPCU: Točno očitava temperature i osjetljiv je na lagani dodir.PRIKAZ TEMPERATURE: LED zaslon temperature trajat će do 80.000 dodira bez promjene baterije. To je 5+ godina korištenjšUKLJUČUJE FILTER ZA ČAJ: Dolazi s filtrom za čaj od nehrđajućeg čelika za odvajanje vrećice čaja i vode. Čini čaj okusom puno boljim!Visina boce: 23cmPromjer: 6,3cmZapremnina: 500mlMaterijal: nehrđajući čelik
Termos boca s digitalnim prikazom temperature 500ml
Termos boca s digitalnim prikazom temperature 500ml
11,99 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe