Traveler's Company Traveler's Notebook — Olive (Passport)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Putna bilježnica Traveler's Notebook - manje veličine, maslinaste korice, puno karaktera i praktičnosti.Već na prvi pogled očarat će vas njegova korica - ručno je izrađen... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod Traveler's Company Traveler's Notebook — Olive (Passport). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020D9D9D
Prijavi grešku
Putna bilježnica Traveler's Notebook - manje veličine, maslinaste korice, puno karaktera i praktičnosti.Već na prvi pogled očarat će vas njegova korica - ručno je izrađena od dva milimetra debele neobrađene goveđe kože. Ima sve prirodne nesavršenosti zbog kojih izgleda sirovo i prirodno.Na drugi pogled, očarati će vas papir. Napravljen je - uostalom kao i cijela bilježnica - u Japanu i lijepo se piše na njega. Kao temeljna ispuna umetnuta je necrtana bilježnica sa 64 lista.Također se razlikuje od običnih bilježnica u tome koliko ga možete prilagoditi. To se postiže širokim izborom punjenja, držača i spajalica koje možete slojevito uklanjati i dodavati po svom ukusu. Kod spajanja ostalih ispuna trebat će vam gumice.Za dobru njegu nagradit će vas sazrijevanjem poput vina. Na korici će se postupno pojaviti male bore, sadržaj će biti ispunjen doživljajima. Ova će elegantna bilježnica biti meta mnogih komplimenata.Ne zaboravite redovito hraniti kožu, jer ona to trebšDimenzije su 134 x 105 mm, dimenzije papira 124 x 89 mm. U osnovnom paketu pronaći ćete nepodstavljenu dopunu sa 64 lista, pamučnu navlaku i gumice za vezanje - zelenu već ugrađenu, jednu rezervnu zelenu i jednu plavu za veselije dane.Ovo je verzija veličine Passport. Sva punjenja i dodaci prikladni za to označeni su kao Passport u nazivu.
Traveler's Company Traveler's Notebook — Olive (Passport)
Traveler's Company Traveler's Notebook — Olive (Passport)
59,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe