SureFeed Mikrochip automatska hranilica - 400 mlBESPLATNA dostava od 299kn

SureFeed Mikrochip automatska hranilica - 400 mlBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Inovativna, kvalitetno izrađena i u top dizajnu - SureFeed Mikrochip automatska hranilica nudi savršeno rješenje za kućanstva s više životinja! Vlasnicima životinja je če... Pročitaj cijeli opis
225,62 € -25 %
168,99 €
2-4 dana
-25 %225,62 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod SureFeed Mikrochip automatska hranilica - 400 mlBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Materijal
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00374B4B
Prijavi grešku
Inovativna, kvalitetno izrađena i u top dizajnu - SureFeed Mikrochip automatska hranilica nudi savršeno rješenje za kućanstva s više životinja! Vlasnicima životinja je često teško kontrolirati unos hrane svojih životinja. Upravo ljubomora za hranom i ''krađa'' hrane je kod životinja posve uobičajen - prekomjerna ili premala težina može biti rezultat toga. To postaje problematično kada morate hraniti životinju posebnom hranom ili lijekovima. U kućanstvima, u kojima mačke i psi zajedno žive, ova automatska hranilica nudi idealnu mogućnost za uspješnim držanjem psa podalje od mačje hrane. Automatska hranilica ima kontrolu pristupa upravljanu mikročipom, mikročip Vašeg ljubimca se skenira i ubuduće ga hranilica automatski prepoznaje. Vrata automata se zatim otvaraju samo dopuštenim životinjama (do 32 životinje). Kada se neka druga životinja približava zdjelici, vrata se ne otvaraju ili se odmah zatvaraju ako su još otvorena. SureFeed Mikrochip automatska hranilica se znači brine da svaka životinja jede ispravnu hranu njoj namijenjenu. Poklopac automata se automatski zatvara kada životinja izađe iz senzorskog područja, vrijeme odgađanja se može prilagoditi u 3 stupnja. Gornji rubovi zdjelice su opremljeni izoliranjem, koje zapećačuje zdjelicu i brine za dugu svježinu čak i mokre hrane. Program treninga pritom pomaže u sporom navikavanju Vaše životinje na automatsku hranilicu. S jednostavnim pritiskom na dugme se otvara automat za vlasnika. Automat je kompatibilan sa svim svjetski raspoloživim identifikacijskim mikročipovima kao i SureFlap RFID-privjescima za ogrlicu kod nečipiranih životinja. Karakteristike proizvoda u pregledu: automatska hranilica upravljana mikročipom za kućanstva za više životinja: idealna kod više mačaka i/ili pasa idealna za životinje koje moraju jesti posebnu hranu ili lijekove bez ''krađe'' hrane iz drugih zdjelica: kada se neka druga životinja približava zdjelici, vrata se ne otvaraju ili se odmah zatvaraju ako su još otvorena kontrola pristupa upravljana mikročipom: mikročip životinje ili privjesak ogrlice se skenira i ubuduće ga automat prepoznaje, automat se otvara samo kod dopuštenih životinja automatski se zatvara: ako životinja izađe van područja senzora, vrata se automatski zatvaraju. moguće postavljanje 3 različita vremena zatvaranja održava hranu duže svježom: gornji rubovi zdjelice su opremljeni izoliranjem, koje zapećaćuje zdjelicu hvata mirise i drži muhe na odmaku do 32 životinje dopuštene na jednom automatu s funkcijom za trening: za sporo navikavanje na automate inovativan i kvalitetan dizajn kompatibilna sa svim identifikacijskim mikročipovima u svijetu alternativno korištenje s RFID-privjeskom za ogrlicu: korištenje kod nečipiranih životinja s jedinstvenim registracijskim brojem 1
SureFeed Mikrochip automatska hranilica - 400 mlBESPLATNA dostava od 299kn
SureFeed Mikrochip automatska hranilica - 400 mlBESPLATNA dostava od 299kn
168,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe