Mačji šator - D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm

Mačji šator - D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mačji šator je odlično mjesto za mačke, u kojem se ona može skotrljati i sanjati o uzbudljivim avanturama. Mekani pliš je topla podloga za umorne šapice, na koju Vaš ljub... Pročitaj cijeli opis
10,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
14,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Mačji šator - D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0037C8FA
Prijavi grešku
Mačji šator je odlično mjesto za mačke, u kojem se ona može skotrljati i sanjati o uzbudljivim avanturama. Mekani pliš je topla podloga za umorne šapice, na koju Vaš ljubimac može zariti svoje kandže kako bi se osjećao još udobnije. Fleksibilni plastični potpornji stabiliziraju šator i omogućuju sklapanje za uštedu prostora, tako da se šator može jednostavno transportirati i pospremiti. Odvojivi plišani umetak se može koristiti kao dodatna podloga za spavanje u mačjoj košari ili kao presvlaka za šator, te je periva na 30 C. Mačji šator u pregledu: udobno gnijezdo: od mekanog pliša plišani umetak za izvlačenje stabilnog oblika zahvaljujući fleksibilnim plastičnim potpornjima sklopiv za uštedu prostora pranje na 30 C boja: čisto bijela materijal: 100% poliester dimenzije: ukupno: D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm umetak: D 40 x Š 40 x V 0,5 cm ulaz: Š 24 x V 25 cm
Mačji šator - D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm
Mačji šator - D 43,5 x Š 43,5 x V 40 cm
10,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe