ROYAL CANIN BREED hrana za pse FRENCH BULLDOG ADULT - 9 kg

ROYAL CANIN BREED hrana za pse FRENCH BULLDOG ADULT - 9 kg

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Francuski buldozi su iznimno ljubazni, inteligentni i razigrani psi. Izgledaju tvrdoglavo i prgavo na prvi pogled, ali su u biti osjetljivi i imaju poseban šarm. Francusk... Pročitaj cijeli opis
73,09 €
2-12 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod ROYAL CANIN BREED hrana za pse FRENCH BULLDOG ADULT - 9 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0038B5E8
Prijavi grešku
Francuski buldozi su iznimno ljubazni, inteligentni i razigrani psi. Izgledaju tvrdoglavo i prgavo na prvi pogled, ali su u biti osjetljivi i imaju poseban šarm. Francuski buldozi imaju koristi od ove hrane koja je osobito prilagođena njihovim prehrambenim potrebama. Oni su mišićavi, čvrsti i okretni psi. Njihovo kompaktno tijelo s izraženim mišićima i jakim kostima im daje jedinstveni izgled, ali također imaju osjetljive zglobove i trebaju posebnu zaštitu. Zbog njihovog oblika glave mogu imati poteškoće s disanjem. Francuski buldozi imaju poseban način prehrane zbog njihovog posebnog oblika glave s kratkom čeljusti. To trebate imati na umu kada ih hranite. Royal Canin Breed French Bulldog Adult suha hrana za pse je posebno razvijena za francuske buldoge od 12 mjeseci: Idealna mišićna masa: optimalan udio proteina (26%) doprinosi održavanju mišićne mase. Osim toga L-karnitin pomaže pri sagorijevanju masnoća. Zdravlje zglobova: Kondroitin sulfat i glukozamin i omega-3 masne kiseline pomažu u održavanju zglobova i optimalne hidratacije hrskavice Smanjenje neugodnih mirisa: doprinosi smanjenju crijevne fermentacije koja može uzrokovati probavne smetnje, nadutost i neugodan miris stolice Posebni kroketi: ergonomski oblikovani kroketi čine uzimanje hrane lakšim i potiču na intenzivno žvakanje i omogućavaju higijenu usne šupljine i zubi Kroketi: Royal Canin Breed francuski buldog Adult je suha pseća hrana za odrasle francuske buldoge s recepturom posebno prilagođenom ovaj pasmini s posebnim prehrambenim potrebama.
ROYAL CANIN BREED hrana za pse FRENCH BULLDOG ADULT - 9 kg
ROYAL CANIN BREED hrana za pse FRENCH BULLDOG ADULT - 9 kg
73,09 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe